Driven Ekonomiassistent till Volkswagen i Södertälje

Driven Ekonomiassistent till Volkswagen i Södertälje

Till Volkswagen i Södertälje söker vi nu två ekonomiassistenter till deras Cash Management team. Uppdraget förväntas starta i mitten av januari och pågår initalt sex månader med goda chanser till förlängning för rätt person. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta med hantering av kundreskontra, avvikelsehantering, hantering av inbetalningar och övrig ekonomiadministration. Cash Management teamet består av 13 härliga kollegor som väntar på just dig! För rätt person finns möjlighet att utvecklas i rollen och i framtiden arbeta med mer avancerade arbetsuppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har arbetat som ekonomiassistent tidigare. Vi ser gärna att du som söker är en ödmjuk, positiv person som tycker om att arbeta med många bollar i luften. För att passa för tjänsten är du noggrann, detaljorienterad och med stort intresse för kundreskontra. Vidare är du driven, flexibel och trivs med att samarbeta med andra. Det krävs att du som söker känner dig trygg i att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

Verkar detta som dig? Varmt välkommen in med din ansökan redan idag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (1 dag kvar)