Juniormekaniker till Volkswagen Täby

Juniormekaniker till Volkswagen Täby

Dina arbetsuppgifter

Volkswagen i Täby söker nu mekaniker som är i början av sin karriär och som vil utvecklas i mekanikeryrket.

Du kommer att arbeta på personbilsverkstaden med ett team bestående av flera duktiga och kompetenta kollegor. Du kommer arbeta med handledare men även självständigt bland annat med service, felsökning och reparationer.

Du som söker har fordonsteknisk bakgrund och har du arbetat som mekaniker är det meriterande men vi söker även dig som just avslutat din utbildning

Din profil

Vi tror att du är en person som brinner för att arbeta med bilar. Du är engagerad, strukturerad, effektiv och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité och nöjda kunder. Eftersom tjänsten innehåller såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och trivs i en flexibel arbetsmiljö.

Vi erbjuder
  • Möjligheten till en karriär inom bilbranschen
  • En plats hos en spännande och framgångsrik bilåterförsäljare, generalagent/bilimportör eller leasingbolag
  • Högt i tak och goda kollegor som pushar varandra till framgång
Detta är en tjänst på heltid, måndag till fredag, med start så snart det är möjligt. Du får en trygg anställning hos Autorekrytering och en konsultchef som guidar dig, stöttar dig och pushar dig till en framgångsrik karriär i motorbranschen.

Vi har kollektivavtal och är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi erbjuder dig rabatt på träningskort, friskvårdsbidrag samt tjänstepensionsavsättning. Frågor om tjänsten och processen besvaras av Autorekrytering och konsultchef Malin Dunder, 08-409 144 53. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Malin Dunder
Telefon 08-409 144 53
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 23 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står bakom dig när du är ute på uppdrag - stöttar och peppar dig så att du ska nå nya nivåer i din karriär och i din personliga utveckling.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har kollektivavtal.