Pop Up säljare/ chattvärd

Pop Up säljare/ chattvärd

Nu söker vi vår nästa stjärna som kommer att ta hand om Volkswagens Sthlms kunder som kontaktar oss digitalt via vår online-chatt. Vi söker dig som får energi av att bemöta kunder och som vet hur du skapar en toppstjärnig kundupplevelse.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Tjänstebeskrivning

Volkswagen Sthlm startade chatten 2018 då vi såg en ökad efterfrågan/trend att finnas tillgängliga snabbt och smidigt för våra kunder för att få hjälp med sina frågor digitalt.

I rollen som Popup-säljare är din huvudsakliga uppgift att ta hand om våra kunder som kontaktar oss på chatten och besvara deras frågor alternativt hänvisa de till rätt avdelning beroende på deras ärende.
Du kommer att vara stationerad i vår Citystore i Vällingby tillsammans med våra två personbilssäljare, där du också vid behov kommer att stötta upp med att ta hand om våra kunder i hallen samt stötta med den administrativa delen vid provkörningar.

Andra arbetsuppgifter som förekommer är att bemanna våra bilutställningar i köpcentrum (när pandemin upphör).

Kvalifikationer

Vi söker dig med godkänd gymnasial utbildning samt med minst ett- två års dokumenterad arbetserfarenhet av kundservice och administration. Du förstår vikten av ett gott kundbemötande och hur stor betydelse din roll har i kundens kontakt med oss. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med energi och glöd och som trivs i en roll där du träffar mycket kunder, både digitalt men även fysiskt i hallen/köpcentrum. Du har högt kundfokus, kan ta egna initiativ samt kan hantera ett varierat arbetstempo, högt som lågt.

Du är prestigelös och ser det därför som en självklarhet att hjälpa dina kollegor vid behov. Vi ser gärna att du besitter ett gediget intresse för bilar och har en förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer, vilket lägger vikt vid att du är utåtriktad och har en förmåga att arbeta och verka i team.

Då vår Citystore ligger i anslutning till Vällingby centrum kommer våra öppettider att vara i enlighet med centrumets öppettider, röda dagar, 10-20 på vardagar samt 10-18 på helger, med hänsyn till pågående förändring av öppettider på grund av Covid-19.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att teamet skall nå uppsatta mål. Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 12 maj.

Rekryterande chef, Daniel Olsson

Facklig representant Unionen, Ian Elezovic

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 12 maj 2021 (5 dagar kvar)