Tekniker sökes

Tekniker sökes

Vill du jobba i ett glatt och positivt team där du får utvecklas tillsammans med oss? Se nedan!

Vi söker en serviceminded, tekniskt kunnig och engagerad medarbetare. Här får du bidra till både din och Vitvaruhjälpens Utveckling.

Vill du alltid bli lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Vitvaruhjälpen är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt.

Arbetsuppgifter

Som Tekniker på Vitvaruhjälpen arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag. Ingen dag är den andra lik. Här kommer du även planera, samordna och utföra service och installationer åt våra olika kunder.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av..
  • Nära samarbete med kunder och beställare samt kollegor.
  • Kundbesök
  • Serva, reparera och installera vitvaror samt tvättutrustning.

Om tjänsten

Att arbeta som Tekniker på Vitvaruhjälpen innebär att du kommer att jobba med fältservice i Stockholm med omnejd där du kommer att serva, reparera och installera våra kunders vitvaror och tvättutrustning ute hos kund. Våra kunder är bland annat privatpersoner, byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete samt en avslutad el-teknisk utbildning med godkända betyg. Ser även att du Har god förmåga i svenska i både tal och skrift.

Eftersom du kommer att arbete ute i fält hos kunden är det viktigt att du har en hög servicekänsla, är social och framåt och inte rädd att ta i när det krävs. Att du motiveras av att arbeta med andra människor och att skapa och bibehålla goda relationer såväl internt som externt.

Som person vill du alltid leverera resultat med hög kvalitet. Du är även kommunikativ och trivs att arbeta på ett strukturerat sätt. B-körkort är ett krav för tjänsten då arbetet sker i Stockholm med omnejd.

För att passa för tjänsten är det viktigt att du är flexibel, självständig, ansvarstagande och nyfiken på att lära dig nya saker.

- På Vitvaruhjälpen eftersträvar vi mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om ansökan

Sista ansökningsdagen är 29:e mars men om hittar vi rätt kandidat kan tjänsten tillsättas tidigare. Sök därför nu!

Kontakt

Skicka gärna CV alt. Personligt brev till Göran Engström på goran@vitvaruhjalpen.se eller kontakta honom på 08-40 904 979.

Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Göran Engström
Telefon 0840904979
Email Mejla Göran Engström
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vitvaruhjalpen.se
Sista ansökningsdag 29 mars 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VitvaruHjälpen AB är stationerade i Stockholm. Med oss kan ni känna er trygga. Vi har flera års erfarenhet av vitvaror och sätter alltid kunden i fokus.