Area representative – Home Vitra och Artek

Area representative – Home Vitra och Artek

Vitra är en av världens främsta designinstitutioner där arkitektur, material och designhistoria speglar bolagets själ. Tack vare all den kunskap som Vitra har samlat under sina drygt 70år inom design kommer du utbildas inom formgivning och dess historia. Hos får man använda sin kreativitet och intresse för design till att inspirera och skapa säljande miljöer hos våra återförsäljare. Du kommer ha stort utrymme till att strukturera ditt arbete och du kommer själv planera för hur målen ska uppnås.

Vi förstärker nu vårt team i Stockholm och söker därför en ny resurs till vårt Home team. Vi söker dig som är i början av karriären, men som har ett par års erfarenhet från försäljning och som besitter en förståelse för premiumbranschen.

I rollen som Area representative för Home ansvarar man för att driva utvecklingen hos befintliga återförsäljare och inredningsarkitekter.
Du kommer tillsammans med butikerna sätta strategi, sortiment och marknadsplan för året samt vara butikernas dagliga kontaktperson. En stor del av tjänsten kommer att innebära att utbilda och säkerställa att kunskapsnivån är hög hos vå ra återförsäljare och därför förväntas du hålla utbildningar för både små och stora grupper, vi tror därför att du trivs med att ta plats och stå inför grupp och hålla presentationer. Arbetet innebär en hel del resande, då våra återförsäljare finns över hela landet men främst i södra Sverige. Vi söker dig är social och tycker om mötet med olika typer av människor. Ingen dag är den andra lik och därför behöver du vara flexibel och har en positiv inställning till att snabbt kunna ställa om.

Du kommer ha budget och resultatansvar för dina återförsäljare.

Vi söker dig som har ett naturligt driv, är innovativ och drivs av att se affärer utvecklas. Du är självgående i försäljningsarbetet samt har förmågan att ställa om mellan snabba arbetsuppgifter och mer långsiktiga. I botten har du en relevant eftergymnasial utbildning och skriver/pratar svenska och engelska obehindrat.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning med tillträde omgående.

Grundläggande kvalifikationer

- Meriterande är eftergymnasial utbildning inom design, försäljning eller t.ex. ekonomi

- Erfarenhet av försäljning inom premiumsegmentet eller närliggande bransch, meriterande är om du har erfarenhet från möbler- och inredningsbranschen.

- B-Körkort

Då vi hoppas tillsätta tjänsten omgående så önskar vi ditt CV och personligt brev på engelska så snart som möjligt.

Du kommer utgå från showroomet på
Södermalm i Stockholm och rapportera till Head of home.

För mer frågor kring tjänsten är
du välkommen att kontakta Head of home - Christina Karlevall
  • +46 722 500 607
Mer info
Telefon 0046722500607
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vitra.com
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vitra är ett schweiziskt familjeförtag som grundades i mitten på 50 -talet. Vi producerar möbler till både offentlig miljö och privata hem. Vitra finns idag representerade världen över med en unik produktportfölj med formgivare som bl.a. Jean Prouvé, Charles & Ray Eames, George Nelson, Verner Panton. Vitra Sverige sitter i fina lokaler på Bondegatan, Södermalm och idag är vi 8 personer som utgår från vårt showroom. För mer information www.vitra.com