Account Manager till Vitec Samfundssystem

Account Manager till Vitec Samfundssystem

Vill du jobba med ett innehåll som berör alla och som på riktig betyder något när det görs bra?Är det viktig för dig att det sätt du säljer på ska kännas bra i magen, att långsiktighet och relationer går före snabba avslut och säljklockor? Om du kan det där med att sälja med värdighet, då är det dig vi söker som vår nya Account Manager.

Hos oss får du jobba med att sälja en av de kanske viktigaste och mest okända logistikprocesserna i Sverige – det som sker efter att en människa dör. Här kan du göra stor skillnad och se till att våra system och lösningar används av så många som möjligt, så att allt går som det ska. Vår verksamhet riktar sig mot religiösa samfund, men vi är helt fristående och fungerar som vilket bolag som helst. Däremot tycker vi att samfundens verksamheter är viktiga för oss som samhälle och individer. För utan Vitec Samfundssystem stannar delar av den svenska begravningsverksamheten.

Vi erbjuder dig:
Som seriös, ambitiös och entusiastisk Account Manager blir det du som får driva vår försäljning på den svenska marknaden. Inledningsvis kommer du att fokusera på ett område som berör alla – att vi tas om hand på ett tryggt, säkert och värdigt sätt när vi avlidit. Vi på Vitec Samfundssystem är marknadsledande i segmentet, men det finns fortfarande mycket att göra, och gott om utrymme för dig att växa. Du får stöd av en kunnig expertorganisation som avsätter stora resurser till kontinuerlig systemutveckling. Här får du jobba med både nyförsäljning och merförsäljning till våra drygt 500 kunder. Som vår första Account Manager så har vi höga förväntningar på dig, samtidigt som du har stora möjligheter att påverka och bidra till att utveckla vårt arbetssätt.

Du kommer att rapportera till vår VD och kommer till en början att driva försäljningen från vårt kontor i Stockholm. I ett senare skede kommer det förekomma resor i tjänsten.

Vem är du, då?
Du har en relevant utbildning, som du kombinerar med erfarenhet av försäljning – gärna av programvara (SaaS) eller från begravningsbranschen. Som person är du självgående och trivs med att driva affärer hela vägen, ända till avslut och uppföljning. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är förtroendeingivande, kan skapa långsiktiga relationer och vill sälja något som är viktigt på riktigt för kunderna och deras kunder. Givetvis är du van vid att arbeta med en tydlig och strukturerad försäljningsprocess. Du behöver också kunna kombinera en hög aktivitetsnivå med att vara lyssnande, ödmjuk och förstå våra kunders behov. Kort sagt, du säljer med hjärta, omtanke och värdighet.

Låter det intressant?
Vi ser fram emot din ansökan och vill du veta mer om jobbet är du välkommen att höra av dig till Henrik Nordlindh, VD, på henrik.nordlindh@vitecsoftware.com

Start: Enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid.

Plats: Stockholm. Cirka 100 medarbetare från olika koncernbolag arbetar på det nyrenoverade kontoret på Kungsholmen.

Sista ansökningsdag: 2022-05-27, men skicka gärna ansökan redan idag eftersom vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vitec Samfundssystem är ett produktbolag som utvecklar nischade programvaror för kunder inom kyrkomarknaden, näringslivet och offentlig sektor. Vi är idag 28 medarbetare i Stockholm och Lund inom produktutveckling och kundstöd. Bolaget ingår i Vitec Software Group.

Vitec Software Group är ledande inom Vertical Market Software i Norden. Vi utvecklar och levererar standardprogram för olika nischer. Vitec växer genom förvärv av välskötta och etablerade programvarubolag. Koncernens övergripande processer tillsammans med medarbetarnas djupa kunskap om kundens lokala marknad skapar goda förutsättningar för förädling och fortsatt innovation. Vitec har 1000 medarbetare, är noterat på Nasdaq Stockholm och omsatte 1 571 miljoner kronor år 2021. Läs mer om oss på www.vitecsoftware.com.