Nätverksarkitekt till Visolit

Nätverksarkitekt till Visolit

Vill du jobba i ett framgångsrikt företag med stark tillväxt? Till Visolit söker vi nu en nätverksarkitekt- en roll där du får möjligheten att arbeta med den senaste tekniken inom området tillsammans med branschens bästa! Hos Visolit erbjuds du en spännande tjänst på ett företag som är marknadsledande inom bland annat molntjänster, digitalisering och säkerhet, där du i rollen får omväxling, ansvar och utmaningar tillsammans med engagerade och trevliga kollegor.

Om tjänsten

Som nätverksarkitekt ingår du i konsultgruppen Implementation och arbetar med design, implementation och rådgivning i Visolits kundprojekt. Du ansvarar för nätverksdesignen i komplexa miljöer och beroende på projektets storlek agerar du ensam nätverksresurs alternativt tillsammans med en kollega. Större delen av arbetet bedrivs in-house. Inom teamet för Implementation arbetar Visolits tekniska projektresurser som ansvarar för implementationen inom bland annat Windows Infrastructure, SCCM, Citrix, O365 och nätverk.

Med visionen: "Your vision is our mission" erbjuder Visolit en utvecklande tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande möjligheter framöver. Din ambition att arbeta nära tillsammans med våra kunder, din tekniska kompetens och förmåga att driva förändring värdesätts och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning. Stor vikt läggs vid balans i livet, hälsa, trivsel på arbetsplatsen och arbetsmiljöfrågor med särskilt goda personalförmåner.

Tjänsten är placerad i Visolits nybyggda fräscha lokaler i Solna United dit vi flyttar vid årsskiftet 2019/2020.

Är det här du?

För att du ska passa för tjänsten ser vi att du har en eftergymnasial IT-utbildning inom relevant område samt har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Vidare är du flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Vi ser att du har:
  • Gedigen arbetslivserfarenhet inom nätverk (routing, switching, security, design, m.m.)
  • Kunskap om MPLS
  • Du är van att arbeta självständigt och i komplexa IT-miljöer
Meriterande:
  • Erfarenhet från outsourcing- och/eller operatörsverksamhet
  • Erfarenhet av att jobba i 3rd line eller som arkitekt
  • Erfarenhet från att jobba på enterprise-nivå
Det är mycket starkt meriterande med Cisco-certifieringar så som CCNP routing/switching, security, WiFi och/eller CCDP (Design).

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för att trivas i rollen behöver du tycka om att ha kontakt med kollegor, projektledare och tekniker hos kund. Vidare tror vi att du som person ständigt är intresserad av att lära dig nya saker och brinner för att hitta lösningar som gör arbetslivet lättare för våra kunder.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Visolit med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Camilla Jonsson på 08-120 50 430. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Camilla Jonsson
Telefon 08-12050430
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Recruitment
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (98 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visolit lanserades som ett nytt namn den 21 januari 2019, och ersatte då TeleComputing och namnet på deras förvärvade företag. Visolit är ett konstruerat namn, och en försvenskad version av ordbilden "We solve IT". Namnet anspelar på att vi tillsammans löser kundens utmaningar inom IT ("vi löser det") - och därför valde vi Visolit. Visolit är en snabbväxande teknikkoncern som har stärkt sin geografiska närvaro i hela Norden. Vi har kunder inom offentlig sektor, säkrat upp våra branschkunskaper och stärkt vår position som en partner för hybrida molntjänster och digital transformation på hela den nordiska marknaden. Detta innefattar även ett utökat tjänsteerbjudande inom konsulttjänster, säkerhet, integreringar och produkter.