Vill du tillbringa sommaren som projektledare i Nordens ledande IT-koncern?

Vill du tillbringa sommaren som projektledare i Nordens ledande IT-koncern?

Är du vår nästa summer intern? För tredje året i rad söker vi nu talangfulla masterstudenter som vill anta utmaningen att arbeta som projektledare hos oss för en sommar! Det här är möjligheten för dig som vill omsätta teori till praktik och skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet i Nordens ledande teknologikoncern.

Om Vismas Summer Internship

Vismas summer internship är projektbaserat och du kommer från första dagen att vara ansvarig för planläggning och genomförande av ett projekt, givetvis med löpande stöd och feedback från seniora projektägare och faddrar. Projekten väljs ut med omsorg och baseras på reella case som är strategiskt betydelsefulla för Visma. Du kommer självständigt att äga och driva ett huvudprojekt, med målet att vid slutet av sommaren presentera ditt resultat för projektägare och andra beslutsfattare i bolaget.

Projekten är varierande och anpassas efter din akademiska bakgrund, men du förväntas även kliva utanför din komfortzon och utmanas inom andra områden. Tidigare summer interns har bland annat arbetat med projekt inom machine learning, intern processoptimering och marketing automation.

Första veckan på summer internshipet kickstartar på Vismas huvudkontor i Oslo tillsammans med övriga summer interns från Norden. Här får du bland annat chans att möta vår koncernledning, delta i spännande kurser samt arbeta i ett gemensamt uppstartsprojekt. Under sommaren i Stockholm ser vi dessutom till att varva jobb med mycket nätverkande och sociala arrangemang. Vismas summer internship ger dig en unik möjlighet att vässa ditt CV inför examen, lära känna Vismas företagskultur samt bygga ett värdefullt yrkesnätverk.
  • Start juni 2018
  • 6 veckor
  • Placering Stockholm
Klicka här för att läsa om tidigare års summer interns och deras projekt!

För att passa i rollen som summer intern ser vi att du
  • Är masterstudent inom data/IT eller business/management, med 1-2 år kvar av din masterutbildning
  • Kan uppvisa höga akademiska resultat
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat, såväl i tal som skrift
  • Har ett genuint intresse för IT och projektledning
  • Är nyfiken, initiativrik och självgående
  • Har siktet inställt på en framtida karriär inom IT-branschen
Sista ansökningsdag är 18 februari 2018. I din ansökan vill vi att du bifogar CV samt gymnasie- och högskolebetyg. Personligt brev och övriga intyg är frivilligt. Intervjuer kommer att hållas i Stockholm 26 och 27 februari.

Kontakta Kajza Zellman Sjööblom vid eventuella frågor om Vismas Summer Internship: kajza.zellman@visma.com eller 072 453 31 80.

Om Visma
Visma är en av Nordens snabbast växande IT-koncerner. Vårt främsta mål är att göra våra kunder mer effektiva. Genom marknadsledande mjukvara och IT-konsulttjänster digitaliserar och automatiserar vi affärsprocesser för 600.000 företagskunder. Vi äger hela värdekedjan, från produktutveckling till slutgiltig leverans till kund. Detta skapar möjlighet till många framtida karriärvägar beroende på vad just du brinner för! Hos oss kan du arbeta med bland annat systemutveckling, IT-projektledning, konsultverksamhet, marknadsföring, ekonomi och försäljning.

Som Nordens ledande IT-koncern är det för oss självklart att ligga i framkant inom morgondagens teknologier. Vi är idag ledande inom Cloud-teknologi och en stor del av koncernens omsättning återinvesteras årligen i R&D. Just nu pågår det bland annat ökade satsningar inom machine learning, artificiell intelligens och big data i syfte att ytterligare effektivisera våra kunders affärsprocesser.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 feb (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma gör verksamheter mer effektiva genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 6 600 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.