Kickstarta din karriär som Management Trainee hos Visma!

Kickstarta din karriär som Management Trainee hos Visma!

Triggas du av kombinationen IT och management? Tar du Masterexamen 2020 och vill starta din karriär inom en av Nordens snabbast växande IT-koncerner? Då ska du läsa vidare om Vismas Management Traineeprogram!

Om Management Traineeprogrammet

Visma söker nu kandidater till vårt ettåriga Management Traineeprogram som startar i augusti 2020. Som Management Trainee på Visma blir du från dag ett ansvarig för ledning, planering och genomförande av strategiska projekt inom flera olika affärsområden. Under ditt traineeår lär du känna Vismas företagskultur på djupet och bygger dessutom ett värdefullt yrkesnätverk inom koncernen. Efter ditt traineeår övergår du till en fast position, och får då en unik möjlighet att hitta en roll inom Visma som matchar dina framtidsvisioner och ambitioner.

Projekten, som är totalt fem olika under ett år, väljs med omsorg och baseras på reella business case som är betydelsefulla för Vismas framtida utveckling. Projekten är varierande och anpassas efter din akademiska bakgrund, men du förväntas även kliva utanför din komfortzon och utmanas inom andra områden. Tidigare trainees har drivit projekt inom exempelvis: IT-strategi, M&A, customer experience, dataanalys, machine learning och digital marknadsföring.

Dina första två månader spenderar du på Vismas huvudkontor i Oslo tillsammans med övriga nordiska Management Trainees. Vår geografiska närvaro skapar därefter möjlighet för projekt på kontoren i Sverige såväl som utomlands. Under projektens gång får du stöd och feedback från projektägare, faddrar och kollegor. Tillsammans med programkoordinator och din personliga mentor planerar du dina framtida karriärvägar samt säkerställer både personlig och professionell utveckling.

Tidigare Management Trainees innehar idag betydelsefulla positioner inom Visma som exempelvis: Business Improvement Manager, Customer Experience Manager, M&A Manager, Project Manager, Sales Director och Financial Manager.

Klicka här för att läsa blogginlägg från våra Management Trainees!

Visma erbjuder:
  • En unik start på din karriär med möjlighet till snabbt avancemang efter avslutat program
  • Chansen att arbeta i en snabbrörlig miljö där entreprenörskap och ny teknologi står i fokus
  • Konkurrenskraftiga villkor och frihet under ansvar
  • En varierad och händelserik vardag - ingen vecka är den andra lik som Management Trainee
Vi söker dig som:
  • Tar examen på masternivå inom Data/IT, Ekonomi eller Management 2020
  • Kan uppvisa höga akademiska resultat
  • Talar svenska, eller annat skandinaviskt språk samt engelska obehindrat, såväl i tal som skrift
  • Är självgående och analytisk med framtida ledarambitioner
  • Har ett brinnande intresse för projektledning och IT-branschens utveckling
Sista ansökningsdag är 23 februari 2020. I din ansökan vill vi att du bifogar CV samt högskole- och gymnasiebetyg. Personligt brev och övriga intyg är frivilligt. Vi går igenom samtliga ansökningar kort efter att ansökningstiden har löpt ut. Första intervjurundan äger rum i Stockholm torsdag 27-28 februari.

Läs mer om Vismas Management Traineeprogram

Eventuella frågor om programmet besvaras av Tora Matsson: tora.matsson@visma.com alternativt på +4676 135 17 96.

Om Visma

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet.Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen - vi leder den
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Visma
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. På Visma pratar vi inte bara om den digitala utvecklingen - vi leder den!

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 10 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 199 miljoner euro under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök och läs mer på Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.