.NET systemutvecklare

.NET systemutvecklare

Har du en passion för systemutveckling och vill vara med och utveckla och förvalta den ledande HRM-lösningen inom offentlig sektor? Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både som utvecklare men också inom Visma!

Vi söker nu rätt person som vill arbeta med C#/.NET i Personec P, vårt HR och Lönesystem för offentlig sektor i Sverige. Du kommer ha en roll som handlar om att utveckla och förvalta den ledande HRM-lösningen inom den offentliga sektorn, ett system som hanterar löner för mer än 600 000 anställda varje månad.

Du kommer att vara en del av vårt utvecklingsteam, beläget i både Sverige och Lettland. Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är flexibelt mellan Skellefteå, Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Dina primära uppgifter i teamet kommer att vara:
  • Utveckling/förvaltning av Personec P
  • Samarbeta i team med utvecklare
  • Test och dokumentation

Vem vi söker


Vi söker dig som är en naturlig lagspelare och trivs med att jobba i team. Som person är du även analytisk, strukturerad och lösningsorienterad.

Vi tror att du har:
  • Erfarenhet av utveckling i ex. C #, .NET, WCF, Entity Framework, MS SQL
  • Kunskap om ett brett spektrum av utvecklingstekniker
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Eftersom produkten arbetar med komplexa lönebearbetningar och HRM-tjänster är det ett plus om du redan har erfarenhet inom HRM-domänen eller andra administrativa / transaktionsintensiva system.

Om Visma

Visma är ett teknikintensivt, internationellt bolag med stark tillväxt. Vi har en inkluderande och belönande atmosfär med möjligheter till personlig utveckling och kompetenta kollegor. Miljön genomsyras av innovation och flexibilitet.

Vad kan vi på Visma PubliTech erbjuda dig?

Vi är oerhört stolta över vårt höga medarbetarengagemang som placerar oss på topp-fem procent i tech-branschen!

Inom Visma-koncernen finns stora utvecklingsmöjligheter och möjlighet att lära från andra i organisationen: Totalt är vi över 6500 utvecklare i koncernen och vi har en framstående Tech-hub som bidrar med allt från kompetensutveckling, mentorskap, stöd, verktyg och processer.

Vi älskar att få ta del av dina ideér: Du kommer bli del av en kultur där vi uppmuntrar dig att prova och där vi värdesätter dina initiativ och perspektiv.

Gör skillnad från dag 1: Hos oss får du möjlighet att påverka såväl företaget som din egen utveckling. Vi vill se dig äga din roll, och ger dig således frihet under ansvar för att nå de mål som vi har kommit överens om.

Flexibilitet i alla skeden av livet: Vi vet att du är så mycket mer än bara ditt jobb. Det är därför viktigt för oss att vi erbjuder dig en bra balans mellan fritid och arbetsliv. Vi har en flexibel hybridmodell mellan arbete hemifrån och på kontoret utifrån behov och önskemål.

Vi investerar i din framtid: När du börjar på Visma öppnar du dörren till oändliga möjligheter. Du kommer att mötas av engagerade ledare som bryr sig om och stöttar dig, och hjälper dig utvecklas både inom ditt specialistområde men även genom nätverk och andra kompetenshöjande aktiviteter.

Framför allt är vi ett team: Teamkänsla är det som får oss att kunna hålla våra löften och leverera på en hög nivå, men också det som gör att vi kan främja en hållbar företagskultur där vi stöttar och bryr oss om varandra.

Visma PubliTech drar fördelarna med att vara mindre, entreprenöriellt bolag med ett nära samarbete och en varm familjär kultur, samtidigt som vi ingår i en av Europas ledande IT-koncerner. Med en vision om att stärka offentlig sektor med innovativa lösningar bidrar vi till maximerad verksamhetsnytta och ett hållbart samhälle.

Låter detta som din nästa utmaning?

Vårt kontor är beläget på Kungsholmen i Stockholm men andra orter kan också vara aktuella beroende på den sökande. Vid frågor om tjänsten eller om Visma vänligen kontakta: niklas.lundberg2@visma.com.

Vi kallar till intervjuer löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Läs mer om vår integritetspolicy här: https://www.visma.com/privacy-statement/sweden/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 jan 2023 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma is a leading provider of core business software for a more efficient and resilient society. We simplify the work of companies and organisations of all sizes, empowering people and helping businesses grow and thrive.

Think of Visma as an ecosystem of companies, cultures, and people, united by shared values and the vision to shape the future of society through technology.