Applikationskonsult till visma retail ab

Applikationskonsult till visma retail ab

Om Visma Retail AB

Visma Retail AB hjälper aktörer inom detaljhandeln att attrahera sina kunder till handelsplatsen, öka försäljningen genom förbättrad shoppingupplevelse och skapa lojala kunder. Detta genom smart användning av teknik som stödjer nödvändiga processer på alla nivåer. Vi erbjuder helhetslösningar inom butiksdata och kringtjänster. Som exempelvis kassaapplikationer, backofficelösningar och centrala system för styrning av kedjeföretag samt tjänster som projektledning, implementation, support och IT-drift.

Vi söker nu en Applikationskonsult, som vill arbeta i rollen som konsult med utmanande kundleveranser och som uppskattar högt tempo och kontinuerlig utveckling.

Om Rollen

I rollen som applikationskonsult arbetar du med konfiguration, utbildning, handledning och problemlösning av våra applikationer, Du arbetar i ett kundteam, nära en eller ett par kunder. Du skapar dig förståelse om kundens verksamhetsprocesser och tillämpar dem med stöd av Visma Retails produkter. Du stödjer kunden i genomförandet av systemförändring, systemuppgradering och implementering samt arbetar proaktivt för att förbättra kundens verksamhet. Uppdragen kan gälla vidareutveckling av befintliga lösningar eller nya projekt.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Vara involverad i hela kedjan vid implementering av systemlösningar.
  • Arbeta med konfigurationsändringar i kundens system
  • Arbeta med kravhantering, skriva lösningsförslag, definiera avgränsningar samt hantera tidsestimat
  • Arbeta i projekt med implementering av system och agera stöd vid driftsättningar
  • Genomföra workshop och utbildningar
  • Skapa manualer och användardokumentation
  • Vägleda och agera rådgivare åt våra kunder
  • Kravställa och förbättra produkterna tillsammans med utvecklingsteamen
Tjänsten är placerad på vårt kontor på Lindhagensgatan i Stockholm.

Vem söker vi?

Kanske har du tidigare erfarenhet av detaljhandel och vill fortsätta din yrkesbana inom IT-branschen, eller så känner du att du vill jobba tekniknära och ändå ha kontakt med kunder. Är du driven och serviceinriktad, så är du personen vi söker!

Du har ett brinnande intresse för teknik och problemlösning och lätt för att lära dig avancerade system. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från Retail. Alternativt har du en relevant utbildning eller erfarenhet från motsvarande produkter.

Rollen är bred och omväxlande och du förväntas skaffa dig djupa kunskaper om Visma Retails produkter och den lösning som kunden har. Du medverkar till förbättring av avdelningens interna processer och rutiner samt bidra till att vidareutveckla Visma Retails kunderbjudande.

Vad erbjuder vi?

En stimulerande och utvecklande arbetsplats med trevliga och passionerade arbetskamrater, i företag som levererar helhetslösningar inom IT. Våra kunder är stora välkända butikskedjor med affärskritiska system som i sin tur ställer höga krav på våra leveranser beträffande tid och kvalitet.

Du får arbeta på ett expanderande och modernt företag, där du får möjlighet att implementera tidigare erfarenheter, införskaffa nya kunskaper och att växa och utvecklas.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 30 juni 2018.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Helena Klaffert, Consulting Manager

E-post
helena.klaffert@visma.com
, telefon 0766-11 01 04

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Extrajobb
Rekrytering hanteras av Visma
Sista ansökningsdag 29 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder Visma som hostingpartner. Koncernen har 6 700 anställda och omsatte 9 300 miljoner norska kronor 2017.

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.