Nu söker vi en noggrann resande tekniker/installatör i Mälardalen

Nu söker vi en noggrann resande tekniker/installatör i Mälardalen

Vi söker nu en noggrann tekniker/installatör för installationer av teknisk utrustning i kollektivtrafik. Det kan gälla länsbussar, tåg och ibland på båtar i olika delar av Sverige. Du kommer att arbeta med kabelinstallationer, service och inkopplingar av t.ex. biljettmaskiner, alkolås, fordonsdatorer, wi-fi i en väldigt it-krävande miljö.

Din bakgrund & profil

Du kommer att fungera som vårt ansikte utåt mot kunderna, och därför är det viktigt att du är en social och trevlig person som uppskattar det mänskliga mötet. Vi tror att du har någon form av teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande. För att trivas i rollen bör du vara en problemlösare som trivs med att arbeta självständigt. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, likaså innehav av B-körkort för manuell växellåda. En god allmän datorvana är ett plus. Du får gärna vara nyexaminerad eller vara erfaren men du har ett genuint intresse för teknik/IT, ett lösningsinriktat sinnelag och en flexibel inställning. Förutom den kunskap du har med dig får du hos oss en gedigen utbildning som täcker produkter, rutiner, arbetsmetoder, och annat du behöver kunna.

Du kommer ingå i vårt Fordon IT-team som i nuläget består av över 20 personer. Tjänsten är heltid och innefattar tidvis förskjuten- och obekvämarbetstid.

I tjänsten ingår resor till olika platser även utanför mellansverige och uppdrag kan komma i hela Sverige vilket gör att Du måste vara beredd på att jobba borta i veckorna. Det är därför är det mer viktigt vem du är än var du bor, även då arbetet till största del kommer äga rum i mellansverige.

Vad erbjuder vi?

Visma erbjuder möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter kundnöjdhet och affärsnytta före egen prestige. Du kommer till ett glatt och positivt gäng i ett växande bolag där din insats gör skillnad! Du kommer att arbeta med varierande kunder och produkter där du ges möjlighet att utveckla och bredda dina tekniska kunskaper.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Sista ansökningsdag är den 16 Juli. Tillträde omgående. Anställningsformen är sex månaders provanställning, därefter möjlighet till tillsvidareanställning.

För frågor angående tjänsten kontakta vår Servicechef för Fordon IT, Wictor Elfving, 010-141 16 16

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Reparatörer
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 juli (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder Visma som hostingpartner. Koncernen har 6 700 anställda och omsatte 9 300 miljoner norska kronor 2017.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.