Leads & Marketing Campaign Specialist

Leads & Marketing Campaign Specialist

Visste du att vi på Visma är en av Europas ledande IT-leverantörer? Eller att vi växer i raketfart?

Nej, antagligen visste du inte det. Förrän nu, när du läste det i den här annonsen. Precis därför behöver vi dig, du som vill hjälpa oss att göra Visma Consulting till det självklara valet för alla företag som behöver en digitaliseringspartner.

Vi är en marknadsavdelning under uppbyggnad, vilket betyder att du har stora möjligheter att bidra med dina erfarenheter och påverka hur vår marknadsföring ska se ut framöver. Vi har på ett år gått från inte mycket alls till att skapa upp automatiserade flöden och digitala kampanjer med fokus på leadsgenerering. Vi ser fram emot att ha med dig som kan hjälpa oss ta nästa steg i resan mot att bli en datadriven och leadsgenererande avdelning.

Ditt ansvarsområde
  • Planera, producera, analysera och optimera riktade kampanjer för vår konsultaffär
  • Äga planering för målgrupp, CTA, leadsgenerering, leadshantering och nurture flows
  • Samarbeta med Sälj, Content Manager, tekniska kollegor och affärsområdeschefer
Vem är du?
  • Du är en digital native som går igång på att skapa upp och driva leadsgenererande kampanjer
  • Du gillar att analysera för att kontinuerligt optimera kampanjerna
  • Du har både helhetsperspektiv och strategi blandat med en get-sh*t-done- mentalitet
  • Du har relevant utbildning på högskole- eller KY-nivå med marknadsfokus i botten och ovanpå det 4-5 års erfarenhet av leadsgenererande kampanjer, gärna B2B
Du får en extra guldstjärna ifall du har bra koll på Adobe Suite, om du har erfarenhet av att jobba med CMS, Google Analytics samt marknadserfarenhet av konsultbranschen, och är det IT/tech så poppar vi champagnen (eller öppnar en Jolt-Cola)!

Varför jobba här?
  • Inom koncernen finns ett stort nätverk av likasinnade marknadsmänniskor att utbyta erfarenheter med
  • Vi finns i ett härligt och stort kontor på Kungsholmen med såväl spelrum som barista och gratis finkaffe
  • Vi har en omtänksam kultur och ser till att ta hand om våra medarbetare
Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen - vi leder den!

På vår del av Visma - Visma Consulting AB - är vi 135 glada kollegor på fem kontor från norrländska Skellefteå till söderns Malmö. Vi brinner för att skapa ett bättre samhälle genom digitalisering. De flesta av oss jobbar med systemutveckling medan andra är projektledare, marknadssnillen, testare eller säljare - bli en av oss!

Har vi gjort dig nyfiken?

Ansök redan idag, vi har löpande rekrytering så vänta inte för länge. Har du frågor om tjänsten kontakta vår grymma marknadschef Louise på 072-205 61 01. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Direkt marknadsföring, Mediaplanerare & Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 9 500 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 199 miljoner euro under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.