Sales Manager till expansivt techbolag

Sales Manager till expansivt techbolag

Älskar du e-handel och att skapa nya relationer? Är du resultatinriktad med passion för att göra affärer? Skapar du lösningar och inspirerar andra att nå uppsatta mål? Då är det dig vi söker.

Du kommer att ansvara för att utveckla och sätta upp försäljningsstrategier för den svenska marknaden samt generera spännande leads och upprätthålla goda kund och partnerrelationer. Du ansvarar för hela säljprocessen, från första kontakt till projektstart.

Som säljare hos Trollweb förväntas du snabbt uppnå förståelse av Magento, ecommerce och sätta dig in i våra produkter och tjänster.

Det största målet är att skapa nya kunder samt att sälja lösningar till befintliga kunder.

Kvalifikationer:
 • Några års erfarenhet av B2B-försäljning.
 • Erfarenhet av B2B försäljning inom e-commerce.
 • Utmärkt skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på både svenska och engelska
 • Erfarenhet av Magento är meriterande
Personliga egenskaper:
 • Är initiativtagande och har lätt för att samarbeta
 • Du är ambitiös, utåtriktad och trivs i möten med nya människor
 • Passion för försäljning och ett driv för att nå bästa resultat
 • Förmåga att uppfatta kunders behov, planera och sälja effektiva lösningar till dem
Vi erbjuder:
 • En arbetsplats i lokaler hos Visma med effektiva interna system som Slack, JIRA och Google Apps
 • Snabba beslutvägar
 • Vi är målinriktade och varje dag präglas av spännande uppgifter och en trevlig arbetsmiljö
 • Du arbetar till både i team och självständigt där du kan påverka din vardag
 • Goda anställningsvillkor med bra försäkring och pensionsavsättningar
Om Trollweb

Trollweb Solutions har på kort tid kommit att bli en av Nordens ledande leverantör av det OpenSource-baserade e-handelssystemet Magento. Vi har vår egen hostingmiljö centralt i Norge, där vi erbjuder snabb hosting till våra många kunder i Sverige, Norge och Danmark, för Magento. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång, därför utbildar vi våra anställda både internt och externt. Samtidigt lägger vi stor vikt på att det ska vara roligt på jobbet. Vi är övertygade om att har man roligt på jobbet så presterar man bättre.

Trollwebs kunder spänner från små enskilda företagare till stora internationella börsnoterade bolag. Då huvudkontoret ligger i Stavanger förekommer resor för bland annat utbildning, kundmöten, mässor mm. Vi har även kontor i Oslo, Köpenhamn, Norrköping samt hos Visma i Stockholm.

Trollweb är en del av av Visma, Visma gör företag effektivare. Koncernen levererar programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butikslösningar och IT-relaterad utveckling och konsulttjänster. Visma förenklar och automatiserar affärsprocesser inom både den privata och den offentliga sektorn.

Låter detta som något för dig? Tveka inte att söka, vi hanterar ansökningar löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Visma
Sista ansökningsdag 4 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma gör verksamheter mer effektiva genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 500 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.