Vill du vara den som driver och förbättrar arkitekturen för Vismas affärslösningar i framtiden?

Vill du vara den som driver och förbättrar arkitekturen för Vismas affärslösningar i framtiden?

Visma tillhandahåller publika affärslösningar för offentlig verksamhet. Vi utgår från kundens processer och matchar verksamhetens behov. Detta är en mycket prioriterad marknad och våra produkter är av kritisk betydelse för kundernas dagliga verksamhet inom ex budgetering och redovisning. Produkterna är omfattande och kunderna bestämmer själv vilka delar de vill använda och kan göra allt i ett enda gränssnitt.

Vi söker nu en arkitekt till Visma Enterprise Produktutveckling och Affärslösningar.
Visma Enterprise ingår i koncernen Visma med ca 7000 anställda där du med placering i Stockholm kommer att jobba tätt ihop med produktägare och utvecklingsteam baserade både i Sverige, Litauen och Lettland.

Som arkitekt hos oss är du en viktig nyckelperson i vår utvecklingsorganisation och ansvarar för att systemets arkitektur och design håller en hög kvalitet vad gäller prestanda, säkerhet, struktur och förvaltningsbarhet. Du kommer att få jobba strategiskt med våra affärslösningar som är marknadsledande inom offentlig verksamhet i Sverige. Produkterna har funnits på den svenska marknaden länge och står nu inför ett strategiskt skifte, här behöver vi dig som arkitekt för översyn och nytänk för lösningens framtid.

Din profil
Vi söker efter dig som har goda kunskaper i mjukvaruutveckling, är intresserad av och innehar kompetens inom ett brett spektrum av moderna utvecklingstekniker, utvecklingsverktyg, plattformar och ramverk (framförallt .NET). Du har en välutvecklad förmåga att kunna förstå och analysera en komplex uppsättning krav för att kunna skapa en omfattande systemarkitektur. Du är också duktig på att skapa en effektiv och hållbar arkitektur som är anpassad för sitt syfte samt är kapabel att visualisera och förmedla denna tekniska vision till övriga intressenter.

Som person är du positiv och utåtriktad, noggrann och ansvarsfull. Du trivs med problemlösning och älskar att skapa ordning i komplexitet och frodas när du ställs inför nya, spännande utmaningar. Vi hoppas att du vågar utmana dig själv, leda och sporra dina kollegor för att uppnå bra resultat. Du brinner för att arbeta fram den strategiska tekniska riktningen för produkten.

Vi erbjuder

Visma är ett teknikintensivt, internationellt bolag med stark tillväxt. Vi har en inkluderande och belönande atmosfär med möjligheter till personlig utveckling och kompetenta kollegor. Miljön genomsyras av innovation och flexibilitet.

Vi genomför urval och kallar till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Stålhandske, Development Team Lead. Telefon 070-329 20 46. Mail anna.stalhandske@visma.com

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 000 anställda, över 800 000 kunder och en omsättning på 8 537 miljoner norska kronor under 2017 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.