Service Owner sökes till marknadsledande system inom offentlig upphandling!

Service Owner sökes till marknadsledande system inom offentlig upphandling!

Vi på Visma satsar stort på framtidens molnlösningar - och söker nu efter en Service Owner till Visma Product Development som vill satsa tillsammans med oss! Som Service owner är du en nyckelspelare inom utvecklingsorganisationen där du tillsammans med produktledningen driver produktens utveckling framåt. Du bidrar till att proaktivt analysera affärskrav och driva tydliga prioriteringar gentemot utvecklingsteamet. Du blir också ansvarig för att utvecklingsteamet har de ramar som behövs för att leverera utifrån ett devops-perspektiv.

Visma Product Development ingår i den större koncernen Visma där du med placering i Stockholm kommer att jobba tätt ihop med andra Service owners och korsfunktionella agila utvecklingsteam baserade i Stockholm och Vilnius. Här får det bästa av två världar då du dels kommer vara en del av den större Visma-koncernen med alla dess möjligheter. Samtidigt befinner du dig i din vardag inom Visma Product Development som är det "lilla bolaget i det stora".

Vi söker dig som:
  • Har akademisk utbildning inom datavetenskap eller liknande
  • Har goda kunskaper inom mjukvaruutveckling och agil produktutveckling.
  • Kan översätta affärskrav till en nivå som är tydlig och lättförståelig för ett utvecklingsteam
  • Kan driva och medverka vid planering och estimering av delmängder, för att gemensamt sätta en planering framåt och följa processen hela vägen ut i produktion.
  • Tidigare har haft ansvar för att produktens backlog har varit uppdaterad med tydliga acceptanskriterier och med en balans av nya funktioner, underhåll, lagkrav och life cycle management med ett grundtänk kring MVP.
  • Är en god kommunikatör med gedigna projektledaregenskaper inom mjukvaruutveckling
  • Vågar utmana våra befintliga arbetssätt och modeller med din tidigare erfarenhet
Vi erbjuder:

Hos Visma får du en internationell miljö med varierande arbetsuppgifter där din dagliga kontakt med utvecklingsteam i Vilnius kommer att ha stort fokus. Du kommer vidare att få arbeta tätt ihop med autonoma korsfunktionella agila utvecklingsteam som hanterar molnbaserade microtjänster i hela kedjan från krav till produktion.

Vi erbjuder i övrigt en inkluderande miljö med hög nivå av innovation och flexibilitet tillsammans med kompetenta kollegor på ett kontor centralt placerat i Stockholm. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar - Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda. På Visma får du marknadsmässigt bra villkor i din anställning och bra förmåner.

Vill du vara med på denna resa? Skicka in din ansökan redan idag då Intervjuer sker löpande under processens gång.

Välkommen med din ansökan!

Om du skulle ha några frågor om tjänsten eller Visma, kontakta Lena Ryking på lena.ryking@visma.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 apr (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 500 anställda, över 900 000 kunder och en omsättning på 11 389 miljoner norska kronor under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.