Product Owner sökes till marknadsledande system inom offentlig upphandling!

Product Owner sökes till marknadsledande system inom offentlig upphandling!

Visma satsar stort på framtidens molnlösningar - och söker nu efter en Product Owner till vår utvecklingsavdelning som vill satsa tillsammans med oss!

Som product owner kommer du att få arbeta med ett på den nordiska marknaden ledande upphandlingssystem. Du kommer att arbeta tätt ihop med andra produktägare, kravställare, vårt UX-team och två agila utvecklingsteam i en internationell miljö, baserade i Stockholm och Vilnius. I linje med Vismas produktstrategi arbetar vi aktivt för att leverera våra produkter i molnbaserade lösningar genom hela kedjan från krav till produktion.

Om tjänsten

Vi söker dig som har goda kunskaper inom agil produktutveckling och som vet hur du skall översätta affärskrav till en nivå som är tydlig och lättförståelig för ett utvecklingsteam. Du har med andra ord tidigare haft ansvar för att produktens backlog har varit uppdaterad med tydliga acceptanskriterier och med en balans av nya funktioner, underhåll, lagkrav och life cycle management. Du har också tidigare tillsammans med ett utvecklingsteam planerat och estimerat delmängder av affärskrav för att gemensamt sätta en planering framåt och sedan följt processen hela vägen ut i produktion. Allt detta tillsammans med ett grundtänk kring MVP och en uppföljning av ROI för produkten.

Vi söker en person som är teamfokuserad, strukturerad i sitt arbetssätt samt har en förmåga att inspirera och kommunicera ett budskap till olika målgrupper. Som person vill vi också att du är positiv, noggrann och ansvarsfull. Du trivs också med problemlösning och att arbeta med andra, tycker om att skapa ordning i komplexitet och vågar utmana dig själv och dina kollegor för att uppnå bra resultat.

I din roll som produktägare kommer du även ingå i ett större sammanhang där dina innovativa idéer får ta plats och vågar utmana arbetssätt och processer där du tillsammans med management driver förändringsarbetet.

För att lyckas hos oss har du en för området relevant högskoleutbildning med några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i IT-branschen.

Vi erbjuder

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen - vi leder den!

Vi erbjuder en inkluderande miljö med hög nivå av innovation och flexibilitet tillsammans med kompetenta kollegor på ett kontor centralt placerat i Stockholm.

Vill du vara med på denna resa? Intervjuer sker löpande under processens gång.

Välkommen med din ansökan!

Om du skulle ha några frågor om tjänsten eller Visma, kontakta Lena Ryking på lena.ryking@visma.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma Enterprise is one of five divisions in the Visma Group. We strive to promote competitiveness and contribute to the growth and efficiency of our customers. Visma Enterprise has 3300 employees, located in Norway, Sweden, Denmark, Finland, Latvia and the Netherlands. For years we have been growing fast, both organically and through acquisitions, which provides great career opportunities and personal growth for new and existing talent.

Read more about our culture and your career opportunities in Visma Enterprise here: www.visma.com/jointheambition