IT Operations Engineer till Visma med placering i Lindhagen i Stockholm!

IT Operations Engineer till Visma med placering i Lindhagen i Stockholm!

Har du tidigare arbetat i en IT Operations roll? Har du drifttekniska kunskaper och nätverkskunskaper? Kan något eller några utvecklingsspråk? Är du en team-player som vill ta en ansvarsfull roll i ett produkt-team med stora möjligheter? Då ser vi att du har en stor förmåga att passa för vår produkt Medvind i Visma Product Developement!

Kort beskrivning av produkten

Inom Workforce Management levererar vi ett system som ser till att hundratusentals människor i Sverige har uppdaterade och optimerade scheman, att arbetsskift är optimalt tillsatta, att anställda kan checka in och ut från sina arbetspass och byta arbetspass med varandra, att hemtjänsten dyker upp när den ska, och mycket mer därtill. Det är ett kritiskt system som ska ta upp så lite tid som möjligt av användarna. Just nu är vi mitt i en spännande resa där vi håller på att föra över produkten till nya teknologier, och förstärka våra integrationer med flertalet andra system, samtidigt som antalet användare ökar rejält från år till år. Genom Vismas fokus på optimeringsalgoritmer och AI, siktar vi mot att tillsammans göra produkten ännu smartare!

Vi söker nu en IT Operations Engineer med erfarenheter av utveckling och hoppas att det är du!

Vårt team arbetar i en platt struktur där du kommer ha möjlighet att vara inblandad i det mesta. Primärt tänker vi oss att kommer jobba med IT Operations, där du har utomordentlig erfarenhet inom DevOps, driftteknik och nätverk. I botten arbetar vi mot SQL-Server i Windowsmiljö där du behöver ha erfarenhet. Du behöver även kunna Powershell och Teamcity samt ha erfarenhet av deploy. Har du även kunskaper i IIS, optimering av CI/CD pipelines och AWS så är det ett plus. Det är en fördel om du kan ett eller några programmeringsspråk.

Det är meriterande om du har erfarenhet av och/eller brinner för att arbeta med administrativa system. Vi söker dig som är nyfiken och har lätt för att lära sig nya teknologier och ramverk. Som person ser vi att du har lätt för att kommunicera i tal och skrift, håller fokus på din huvuduppgift, men gärna jobbar i team.

Kort beskrivning av Visma och ditt kommande team

Vi är ett stabilt team av utvecklare som arbetar med scrum, hjälps åt, och försöker ha så roligt som möjligt mellan varven. Visma som företag är mycket måna om sina anställda. Här finns det möjligheter till internutbildningar, sociala aktiviteter, kunskapsutbyten och personlig utveckling. Det händer nästan alltid något spännande i byggnaden då vi på Lindhagen är runt 500 medarbetare som alla tillhör Visma-koncernen.

Låter detta intressant?

Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Om du skulle ha några frågor om tjänsten eller Visma, kontakta Rafael Arelin på rafael.arelin@visma.com

Läs om vår Privacy Statement här:
https://www.visma.com/privacy/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Arkitektur, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 apr (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 500 anställda, över 900 000 kunder och en omsättning på 11 389 miljoner norska kronor under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.