Business analyst sökes till marknadsledande system inom offentlig upphandling!

Business analyst sökes till marknadsledande system inom offentlig upphandling!

Visma satsar stort på framtidens molnlösningar - och söker nu efter en Business Analyst till vår utvecklingsavdelning som vill satsa tillsammans med oss!

Som business analyst kommer du att få arbeta med ett på den nordiska marknaden ledande upphandlingssystem. Du kommer att arbeta tätt ihop med andra kravställare, applikationskonsulter, produktägare, vårt UX team och tillsammans leda två agila utvecklingsteam i en internationell miljö, baserade i Stockholm och Vilnius. I linje med Vismas produktstrategi arbetar vi aktivt för att leverera våra produkter i molnbaserade lösningar genom hela kedjan från krav till produktion.

Om tjänsten

Vi söker dig som har goda kunskaper inom agil produktutveckling och som vet hur du skall översätta affärskrav till en nivå som är tydlig och lättförståelig för ett utvecklingsteam. Vi ser framför oss att du vill göra skillnad för vår produkt, lägger stor vikt vid användbarhet och har en förmåga att se helheten i produkten. Vi ser även att du inte är rädd för att komma med nya idéer för hållbara lösningar i linje med produktens roadmap och att samtidigt värnar om kvalité.

Som Business Analyst jobbar du med ta fram nya funktioner inom vår produktportfölj där du översätter marknadstrender, vår egna innovation och kundernas krav på utveckling. Du har således ett ansvar för att våra lösningar stämmer överens med marknadens nuvarande - och kommande behov.

I ditt arbete bygger du tillsammans med teamen upp en gemensam kompetens om såväl vår domän som produkt och arbetar med att öka förståelsen för marknadens och våra kunders behov nu och i framtiden.

Som person ser vi att du är teamfokuserad, strukturerad i ditt arbetssätt samt har en förmåga att inspirera och kommunicera ditt budskap till olika målgrupper. Som person är du också positiv, noggrann och ansvarsfull. Du trivs med problemlösning och att arbeta med andra, tycker om att skapa ordning i komplexitet och vågar utmana dig själv och dina kollegor för att uppnå bra resultat.

För att lyckas hos oss har du en för området relevant högskoleutbildning med några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i IT-branschen.

Vi erbjuder

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen - vi leder den!

Vi erbjuder en inkluderande miljö med hög nivå av innovation och flexibilitet tillsammans med kompetenta kollegor på ett kontor centralt placerat i Stockholm.

Vill du vara med på denna resa? Intervjuer sker löpande under processens gång.

Välkommen med din ansökan!

Om du skulle ha några frågor om tjänsten eller Visma, kontakta Lena Ryking på lena.ryking@visma.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma Enterprise is one of five divisions in the Visma Group. We strive to promote competitiveness and contribute to the growth and efficiency of our customers. Visma Enterprise has 3300 employees, located in Norway, Sweden, Denmark, Finland, Latvia and the Netherlands. For years we have been growing fast, both organically and through acquisitions, which provides great career opportunities and personal growth for new and existing talent.

Read more about our culture and your career opportunities in Visma Enterprise here: www.visma.com/jointheambition