Agil testare till Visma Proceedo

Agil testare till Visma Proceedo

Vill du jobba i en organisation där vi satsar mycket på test och kvalitet? Trivs du dessutom med att jobba i ett företag som kännetecknas av tillväxt, engagemang, och högt tempo? Vi söker dig som jobbar med test idag och som vill bli ännu bättre inom området test och kvalitetssäkring av mjukvara.

Inom Procurement-delen av svenska Visma arbetar vi med att effektivisera upphandlings, inköps- och anbudsprocessen och därmed bidra till svensk välfärd och konkurrenskraft. Vi hjälper både köpare och säljare att göra bättre affärer och vårt erbjudande omfattar informationstjänster, kunskapstjänster, affärsmedia samt elektroniska inköps- och upphandlingssystem. Vi har kunder i alla storlekar och branscher och är ett företag med tydligt tillväxtfokus.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i ett agilt utvecklingsteam som arbetar med att utveckla inköps- och fakturahanteringssystemet Proceedo. Proceedo har medarbetare i Stockholm, Lettland, Litauen och Rumänien. Tjänsterna är byggda med java.

I det dagliga arbetet arbetar du främst med testning i våra agila utvecklingsteam som jobbar med allt från buggrättning till utveckling av nya moduler i systemet. Vi försöker hela tiden förbättra oss och använda nya tekniker och metoder vad gäller både utveckling och test.

En roll som testare hos oss är flexibel, formbar och utvecklande. Fokus är i första hand på att utföra tester (manuella och automatiserade). Vi ser även att du gillar att jobba med förbättringar inom test och testprocesser, samt emellanåt kan jobba med testledning. Vi är ett tvärfunktionellt team med nära samarbete mellan utvecklare, produktägare, driftansvariga, övriga organisationen och sist men inte minst våra kunder.


Din bakgrund


Du har stort intresse för test och kvalitetssäkring och har djup erfarenhet av att jobba inom detta område.

Du behärskar såväl svenska som engelska på en tillräckligt hög nivå att du kan använda dig av båda språken i det dagliga arbetet (tal och skrift).

Viktigt för oss är att du en är en positiv, entusiasmerande och drivande person som trivs med att lösa problem och är kreativ, initiativtagande, ansvarstagande och analytisk. Andra viktiga egenskaper är god pedagogisk förmåga, god samarbetsförmåga och att du har förmåga att driva viktiga frågor.

Har du även kunskap/erfarenhet av exempelvis
  • Affärssystem
  • Programmering
  • Testautomatisering
  • Databaser (SQL)
är det ett extra plus i kanten.

Varför Visma?

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet.Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen - vi leder den

Låter ovanstående som en bra match med dig och din profil? Skicka din ansökan innehållande personligt brev och CV till david.asarnoj@visma.com så snart som möjligt, dock senast 2019-11-20. Urval och intervjuer kommer att ske löpande

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma Enterprise is one of five divisions in the Visma Group. We strive to promote competitiveness and contribute to the growth and efficiency of our customers. Visma Enterprise has 3300 employees, located in Norway, Sweden, Denmark, Finland, Latvia and the Netherlands. For years we have been growing fast, both organically and through acquisitions, which provides great career opportunities and personal growth for new and existing talent.

Read more about our culture and your career opportunities in Visma Enterprise here: www.visma.com/jointheambition