Key Account Manager till Visma Proceedo

Key Account Manager till Visma Proceedo

Drivs du av att leverera service av hög kvalitet, är en fena på relationer och har inställningen att alltid bemöta och utveckla kundens behov? Vill du arbeta i ett team med vassa och goa kollegor i ett snabbväxande bolag inom cloudlösningar? I så fall, fortsätt läs! Visma Proceedo letar nu efter en framåtlutad Key Account Manager som som trivs med att hantera komplexa affärer i både privat och offentlig sektor.

Vad kommer du göra?

Som KAM hos oss förvaltar och vidareutvecklar du det finaste vi har - våra kunder. Den största delen av din energi kommer du fokusera på att säkerställa att kunderna i din portfölj (ca. 20 kunder) får ut maximalt värde av vår produkt inom Purchase-to-Pay. I ett nära samarbete med våra projektledare och integratörer har du ett övergripande ansvar för att utveckla kundens utnyttjande av Proceedo. Självklart är merförsäljning och utvecklande av kundens lösning en viktig del i ditt ansvar för att du ska lyckas nå din säljbudget. En mindre del av din tid kommer du även fokusera på nyförsäljning.

Med ett tydligt affärsfokus har du lätt för att etablera och bibehålla en god relation med kund. Genom din goda kännedom och förståelse kring inköp- och ekonomichefers behov och utmaningar, skapar och förklarar du funktionaliteter utifrån kundens situation. Du ingår i ett säljteam om 10 personer (inkl. chef) med andra KAM och Bid Managers. Våra kunder är belägna i de nordiska länderna, främst i Sverige men även Norge och Finland. Som KAM för Proceedo ingår också förhållandevis djup kunskap inom domänen Purchase-to-Pay med dess olika flöden och moduler för att tillsammans med våra kunder kunna utveckla deras verksamhet.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en bakgrund som KAM/kundansvarig inom mjukvarulösningar eller verksamhetssystem mot Purchase-to-Pay, ekonomi, inköp och/eller e-handel med god förhandlingsvana. Gissningsvis har du 2-6 års framgångsrik erfarenhet av försäljning inom Cloud/SaaS. Vidare behärskar du svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Det är meriterande om du har kännedom om säljmetodiken Solution Selling samt ett övergripande tekniskt intresse.

Som person är du serviceinriktad och resultatorienterad, har en passion för sälj och har lätt för att samarbeta med olika personligheter. För att lyckas krävs det att du arbetar strukturerat och målfokuserat och är van vid att arbeta med längre och mer komplexa affärer. Du har en god kommunikativ förmåga och är intresserad av att bygga långsiktiga relationer såväl internt som externt. Du är positiv och förändringsbenägen och ser det som en möjlighet till utveckling, både som individ och medarbetare. Har du erfarenhet av att jobba mot norska marknaden är det meriterande, då en del av våra kunder finns där.

Vad erbjuder vi?

Som KAM på Visma Proceedo får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.

Din ansökan

Låter detta intressant? Sök redan idag! Urvalet sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten? Vänligen Sam Mofrad som är säljchef, tfn: +46 733 99 34 03 eller sam.mofrad@visma.com.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Säljsupport
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma Proceedo AB tillhandahåller molnlösningar för inköp- och fakturahantering (Purchase-to-Pay) till offentlig och privat sektor. Vi är 85 medarbetare anställda i Stockholm, Göteborg, Oslo, Riga, Vilnius och Sibiu. Våra kunder finns i Sverige, Norge Finland och Danmark. Vi söker nu dig som vill vara en viktig del i vår tillväxtresa där vi genom best of breed produkter skapar värde för våra kunder.