Backoffice-handläggare till Visma Finance

Backoffice-handläggare till Visma Finance

Är du en person som trivs med struktur och lagarbete som en given del av framgång? Söker du dig till en arbetsplats som präglas av gemenskap och tycker om att ha koll på läget? Visma Finance är ett innovativt finansbolag som primärt erbjuder factoring via Vismas faktureringssystem. Vi växer i vår affär och söker dig som gillar kundkontakt, att arbetar metodisk och vill bidra till effektiva interna processer.

I rollen som handläggare är du i en social roll med många kontaktytor inom företaget och ut mot kund. Du är en viktig person som får oss som företag att fungera och gillar att agera "hands on" på ärenden inom både högt och lågt.

Vad innebär rollen?
  • Hantera kundärenden och agera andra linjens support vid mer komplexa kundärenden inkomna via e-post och telefon
  • Följa upp betalningar och administrera våra kundavtal
  • Hantering av kundkännedoms- och penningtvättsfrågor
  • Stödja kollegor för att möjliggöra nya och lönsamma affärer
  • Bidra till att utveckla våra kundrelationer
Du tillhör vår försäljningsorganisation med fokus på den svenska marknaden. Våra kunder är primärt små- och medelstora företag. Organisationen ansvarar för den dagliga driften ut mot kund vilket inkluderar försäljning och kundvård. Din roll är primärt inriktad mot kundvård och internt hantera ärenden, men där vi tillsammans jobbar för att nå våra mål och lösa uppgifter.

I rollen är du i kontakt med de flesta delarna av företaget såsom vår kreditgivning, riskavdelning, juridik samt delvis produkt och IT. Det ger dig chansen att blomstra inom områden du känner dig trygg, men får även inblick i andra avdelningar.

Vem är du?

Vi tror du är en person som gillar att slutföra uppgifter och trivs med att skapa struktur. Det är viktigt att du anser att saker ska bli rätt och riktiga, men för den sakens skull inte är fyrkantig eller rädd för att testa nya vägar för att nå målet om effektiva processer internt och ut mot kund. Vi tror även du är van att leverera service i världsklass.

För att passa i rollen behövs:
  • Minst 3 års erfarenhet av administrativ roll likt kundtjänst eller backoffice
  • Erfarenhet från kundvård eller försäljning via telefon
  • Erfarenhet från handläggning inom ex. finans eller försäkring
Det är meriterande om du har erfarenhet från kreditbedömning eller arbete med kundkännedom/penningtvättsfrågor, men är inget krav.

Ansökan

Vi går löpande vidare med kandidater, så tveka inte att höra av dig så snart som möjligt. Behovet av dig finns redan nu, vilket gör tillträdet flexibelt men från vår sida önskvärt så snart som möjligt. Tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Visma Finance

Visma är en av norra Europas största och mest expansiva koncerner med fokus på molntjänster. Visma Finance är koncernens finansbolag som erbjuder tjänster för att förbättra företags likviditet, möjliggöra tillväxt och skapa trygghet. Som en del av Visma-koncernen kan vi erbjuda dig en trygg arbetsplats med nära kollegor och god stämning på jobbet.

Läs mer om Visma Finance och våra tjänster för företag på www.vismafinance.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Sekreterare, Koordinator, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.