Visma söker en Service Center konsult inom Visma Recruit

Visma söker en Service Center konsult inom Visma Recruit

Nu söker vi en Service Center Konsult med kunskaper inom rekrytering och ett brinnande intresse för kundservice. Är du tekniskt intresserad, analytiskt lagd och lösningsfokuserad då kan det här vara tjänsten för dig!

Vi söker dig till vårt team i Stockholm. Hos oss erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter samt utrymme för nytänkande, proaktivitet och eget ansvar.

Om rollen
I rollen som Service Center konsult ingår du i ett team tillsammans med 3 fantastiska kollegor. Du kommer att arbeta i en 2nd line-support med att hjälpa våra publika kunder inom området rekrytering. Din uppgift är att via vårt webbaserade verktyg hjälpa våra kunder att lösa komplexa frågor som uppstått. Dessa frågor kan röra allt från fel i applikationen till att utreda handhavandefel samt rådgivning till våra kunder och kvalitetssäkring av våra system. Till din hjälp, utöver dina kollegor i supportteamet, har du också kollegor inom teknik, konsult och utveckling.
Vi söker en ny kollega till vårt team i Stockholm.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har kunskaper inom rekrytering och HR samt har ett brinnande intresse för kundservice. Som person ser vi gärna att du är lyhörd, kommunikativ och pedagogisk. Du sätter kunden i fokus och vill ge den bästa servicen. Du gillar problemlösning och detektivarbete samt värdesätter ett gott samarbete med dina kollegor.

Vi söker dig som tidigare har jobbat med rekrytering, och vi ser gärna att du har en eller flera av följande kompetenser:
  • Erfarenhet av arbete i Visma Enterprise rekryterings-applikationer; Visma Recruit eller EasyCruit
  • Goda kunskaper i Microsoft Windows system / Googles system
  • Erfarenhet av kundvård
Vad erbjuder vi?
Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 9 juni 2019.
Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Marthinsen, Service Center Manager Personec P, mail: mikael.marthinsen@visma.com. Telefon 070-675 97 82.

Vill du veta mer om oss?
Visma Enterprise ingår i Europas största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, Visma Recruit, Easycruit, Affärslösningar och Medvind. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 350 anställda och våra våra lösningar producerar 1 550 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass. Läs mer om oss på https://www.visma.se/enterprise/

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, HR & Personal, Rekrytering, HR-administration, Support
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 juni 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 500 anställda, över 900 000 kunder och en omsättning på 11 389 miljoner norska kronor under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.