Visma söker Applikationskonsult inom Workforce Management

Visma söker Applikationskonsult inom Workforce Management

Vill du jobba med ett marknadsledande system som ser till att hundratusentals människor i Sverige har uppdaterade scheman, att anställda ordentligt kan checka in och ut från sina arbetspass, att hemtjänsten dyker upp när den ska och att dessa personer sedan får rätt löner med stöd i rätt avtal?

Vill du vara en del av det team som fortsätter förenkla kundens vardag genom att leverera, konfigurerar samt utbilda kunderna i det verksamhetskritiska systemet Medvind.

Läs då mer nedan om rollen som applikationskonsult hos oss!

Om rollen
I rollen som applikationskonsult kommer du arbeta med utbildning, handledning och problemlösning i vår Workforce Management produkt Medvind. Du har en viktig roll i att utveckla och driva leveransen inom systemet. Du kommer ha en nära dialog med kunden samt ha en viktig del i olika kundspecifika projekt där du konsulterar både nya som befintliga kunder. Du hjälper till med allt ifrån att implementera och introducera systemet till att införa nya funktioner eller hitta effektivare arbetssätt.

Som applikationskonsult hos oss ingår du i ett team på ca 12 personer. Tillsammans arbetar ni med med vårt system inom schema, tid och och bemanning för kunder inom både näringsliv och offentlig sektor. Ert uppdrag är att stötta våra kunder inom applikatoriska uppdrag i form av implementation, utbildning och support av systemet- Medvind. Din placeringsort är troligen Stockholm men övriga orter kan diskuteras. Resor i hela Sverige tillkommer.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Implementering och driftsättning av systemet
 • Projektleda implementationsprojekt inom systemet
 • Utföra löpande konsultuppdrag hos befintliga kunder
 • Löpande kundansvar
 • Hantera utredningar i 2:a linjens support
 • Utbildning inom systemet
 • Avtalsuppsättning- omsätta kollektivavtal och lokala avtal till uppsättning i systemet
 • Genomföra kundanpassade utbildningar i kundens organisation
Vem söker vi?
Vi söker dig som drivs av att arbeta i projektform med rådgivning, utbildning och problemlösning. Du har ett genuint intresse för systemfrågor och IT-branschen i stort. Du har ett helhetsperspektiv på affären och tar hänsyn till såväl kundens behov som gruppens och koncernens mål. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du motiveras av att arbeta kundnära, självständigt och konsultativt. Egenskaper vi värderar högt är därför ansvarstagande, lyhördhet och god kommunikationsförmåga

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen med relevant inriktning för rollen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av system inom workforce management eller närliggande lösningar inom HR/Lön där du jobbat som konsult eller systemförvaltare. God IT-förståelse är ett grundkrav för att bli framgångsrik i rollen.

En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
 • Erfarenhet av konsultrollen inom WFM eller närliggande område såsom Lön/ HR / Tid & Projekt
 • God erfarenhet som systemförvaltare/ superuser inom Medvind eller liknande lösning
 • God erfarenhet av relevanta processer inom privat vård och omsorg, kommunal verksamhet eller industriföretag
Vad erbjuder vi?
Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 24 mars 2019.
Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Magnus Rådbo, WFM Director
E-post: magnus.radbo@visma.com
Telefon 0766771174

Mer om Magnus Rådbo

Hej!

Mitt namn är Magnus och jag är ansvarig för vårt affärsområde WFM. I mitt team jobbar ett kompetent och engagerat gäng. Jag söker efter dig som vill vara en del av vår fortsatta framgångsresa. Har du några frågor kopplat till tjänsten får du gärna höra av dig till mig.

Jag ser fram emot din ansökan!

Vill du veta mer om Visma Enterprise?
Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Affärslösningar, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar ca 350 anställda och våra lösningar producerar 1 550 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, Projektledare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 500 anställda, över 900 000 kunder och en omsättning på 11 389 miljoner norska kronor under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.