Systemförvaltare inom HRM till Visma Enterprise AB

Systemförvaltare inom HRM till Visma Enterprise AB

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar ca 340 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Om rollen
I rollen som Systemförvaltare i team ASP (Application Service Provider) arbetar du i vårt löne- och HR system Personec P, tillsammans med 11 kollegor. Vårt uppdrag är att leverera systemförvaltartjänster på distans till den publika sektorn, utefter kundernas behov och vår tjänstepaketering.

Vi är inne i en expansiv fas där våra tjänster blir mer och mer efterfrågade, våra kunder är av varierande storlek och är spridda över hela landet. Du rapporterar till Team Manager ASP och din placeringsort är antingen Stockholm, Uppsala, Ängelholm eller Skellefteå.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Applikationsdrift/lönekörningar, driftplanering/körscheman, tabelluppdateringar, support samt uppgraderingar av systemet
  • Ärendehantering och kunddialoger
  • Delta i kundmöten
  • Uppföljning och rapportering av nyckeltal
  • Säkerställa rutinbeskrivningar samt tillsammans med dina kollegor arbeta för utveckling av våra systemförvaltningsrutiner.
Vem söker vi?
För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Som person är du lugn och stabil med ett analytiskt sätt att tänka samt en stor vilja att lösa de frågor och problem som dyker upp. Du har ett stort intresse för löne- och HR-system och trivs i en innovativ företagskultur.

Vi tror att du har relevant utbildning inom Lön/Systemförvaltning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
  • Kunskaper i HR- och lönesystemet Personec P.
  • Kunskap om kollektivavtalen för kommun och/eller landsting.
  • Förståelse för systemrelaterade lösningar samt god datamogna
Vad erbjuder vi?
Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 3 februari 2019.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Ann-Katrin Karnevald, Team Manager ASP, mail: ann-katrin.karnevald@visma.com, telefon 070-542 61 96.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 000 anställda, över 800 000 kunder och en omsättning på 8 537 miljoner norska kronor under 2017 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.