Systemförvaltare inom HR-plus till Visma Enterprise AB

Systemförvaltare inom HR-plus till Visma Enterprise AB

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 360 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Om rollen

I rollen som systemförvaltare arbetar du och dina kollegor med att leverera systemförvaltartjänster och systemunderhåll av systemet HR-plus. Du kommer att jobba mot kunder inom vår Payroll avdelning. Ditt uppdrag innefattar bla implementering av funktioner och program samt support och uppgraderingar i systemet. Du kommer även jobba med att utbilda användare inom Payroll kring ny funktionalitet. I rollen agerar du naturlig rådgivare till kunden kring eventuella systemjusteringar och nya funktioner. Du kommer också ha möjlighet att arbeta med interna utvecklingsprojekt för att ytterligare förbättra vår verksamhet.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Ge internt tekniskt stöd för användare och löneadministratörer i HR-plus.
  • Delta i kundmöten och projekt vid införande av nya funktioner och versioner.
  • Planera och genomföra tester av nya versionsuppdateringar.
  • Planera och genomföra systemutbildning gentemot interna expertanvändare.
  • Säkerställa rutinbeskrivningar samt tillsammans med dina kollegor arbeta för utveckling av våra systemförvaltningsrutiner.
  • Planera och genomföra semester- och årsrutiner.
  • Samt övrigt som ingår i systemförvaltaruppgifter för lönesystem.
Vem söker vi?

Vi söker dig som är driven och noggrann samt lägger stor vikt vid att leverera effektivt med hög kvalitet. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och gärna delar med sig av sin kunskap. Som person är du strukturerad, serviceinriktad och pedagogisk samt har en stor vilja att lösa de frågor och problem som dyker upp. Du har ett stort intresse för löne- och HR-system och trivs i en innovativ företagskultur. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av systemförvaltning i HR-plus.

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom Lön/Systemförvaltning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
  • Kunskaper i HR- och lönesystemet HR-plus.
  • Kunskap om semester- och årsrutiner
  • Förståelse för systemrelaterade lösningar samt god dataförståelse
Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 24 juni 2018.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Carita Öhman, Managed Services Director
E-post: carita.ohman@visma.com, telefon: 070-866 44 09

Läs mer om vår Privacy Statement här:
https://www.visma.com/privacy/

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, HR & Personal, HR-administration, Systemadministration
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder Visma som hostingpartner. Koncernen har 6 700 anställda och omsatte 9 300 miljoner norska kronor 2017.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.