Software architect till Visma!

Software architect till Visma!

Är du en lösningsorienterad person som vill vara en nyckelperson när det gäller att driva arkitektur framåt? Har du fokus på kvalité, struktur och innovation? Motiveras du också av att arbeta med frihet under ansvar i en internationell miljö med kollegor i världsklass?

Då får du inte missa chansen att söka tjänsten som Software Architect hos oss!

Visma Affärslösningar består av marknadsledande, helintegrerade produkter som tillsammans digitaliserar hela ekonomiflödet. Nu gör vi resan mot molnet och behöver en vass systemarkitekt som vill styra resan framåt!

Om rollen

Som systemarkitekt hos oss är du en viktig nyckelperson i vår utvecklingsorganisation och ansvarar för att tjänsternas arkitektur håller en hög kvalitet vad gäller prestanda, säkerhet, struktur och innovation.

Du som arkitekt kommer att ha ansvar för att designa och säkerställa implementationer i den nuvarande lösningen/produkten för vårt marknadsledande ekonomisystem. Samtidigt är vi just nu i en process om att bygga nya applikationer och du kommer bli ansvarig för arkitekturen av dessa i resan mot molnet!

Du kommer därmed att utveckla och ha ansvar för den generella tekniska strategin framåt samt se till att hålla nuvarande system uppdaterat. Du kommer att arbeta nära med produktchefer, produktägare och med agila utvecklingsteam baserade inom Sverige och Baltikum.

För att lyckas i rollen ser vi att du:
 • Har en högskole-/universitetetsexamen inom data/systemvetenskap eller motsvarande kunskaper.
 • Kommunicerar på svenska och engelska.
 • Erfarenhet av att agera som mjukvaru architect eller senior utvecklare
 • Har mycket goda kunskaper av utveckling inom .Net/C#, react, SQL, MySQL, Docker container, Kubernetes, WEB API's, GitHub
 • Har kompetens inom ett brett spektrum av moderna utvecklingstekniker, utvecklingsverktyg, plattformar och ramverk.
 • Erfarenhet från molnlösningar och att bygga från grunden
 • Är duktig på att skapa en effektiv och hållbar arkitektur som är väl anpassad för sitt syfte samt är kapabel att visualisera och förmedla denna tekniska vision till övriga intressenter.
 • Har förståelse för hur du hanterar teknisk skuld och underhålla system
 • Erfarenhet och förståelse av säker programvaruutveckling.
 • Kan fokusera på detaljer utan att tappa helhetsbilden
 • Är van att jobba agilt
Vem söker vi?

Vi ser att du har en god förmåga att arbeta som en lagspelare i det utvecklingsteam som du kommer att vara en del av. Förutom att vara en lagspelare ser vi att du är en person som tar egna initiativ för att hitta lösningar för att driva arkitekturen framåt. Vi tror även att du tycker om att dela kunskap med andra och är vass på att nätverka. Du kommunicerar på ett strukturerat sätt för att nå olika intressenter.

Vad erbjuder vi?

Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.

Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Lotta Norberg Lundqvist, Development Manager, Affärslösningar - lotta.norberg@visma.com

Placeringsort: Flexibel utifrån där vi har Visma-kontor.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Arkitektur
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.