Project Manager

Project Manager

Lockas du av en roll där du bidrar med att förenkla våra kunders vardag genom att hjälpa dem att få sina lösningar levererade på ett optimal sätt? Brinner du för projektledning och kundnöjdhet?

På Visma Enterprise jobbar vi med verksamhetskritiska lösningar som hjälper våra kunder att bli effektivare. Vi söker nu dig som vill vara en del av vår fortsatta resa med spännande affärer och projekt där du kommer ha en viktig roll i att fortsätta skapa digitala möjligheter för våra kunder inom den privata sektorn.

Om rollen

Som Project Manager ingår du i ett team med 4 Project Managers vars uppdrag är att leda komplexa kundprojekt inom privat sektor med fokus på implementation av våra systemlösningar inom HRM och WFM. Du ansvarar för att leda egna projekt där du jobbar med effektiv projektstyrning i enlighet med fastställda tidsplaner samt säkerställer genomförande av projekten mot uppsatta mål och inom givna budgetramar. Din placeringsort är Växjö, Malmö, Stockholm eller Göteborg.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Genomföra projekt med resultat enligt krav- och lösningsbeskrivning samt inom ramarna för projektdirektiv och projektplan
  • Delta i kunddialog, interna och externa styrgrupper samt övriga samverkansforum nödvändiga för leveransen
  • Säkerställa att organisationen och arbetssättet är ändamålsenliga, dokumenterade och klara
  • Leda och engagera projektmedlemmar
  • Uppföljning gentemot projektägare och styrgrupp, externt och internt
Vem söker vi?

Vi söker dig som är affärsinriktad och med en stark vilja att leverera resultat. För att lyckas är du trygg i rollen som projektledare och har god självkännedom samt mod att fatta beslut. Du har lätt för att engagera dig och har en förmåga att alltid se möjligheter. Som person ser vi gärna att du har ett personligt driv och besitter en stor vilja att förändra och förbättra. Du är tydlig i din roll som projektledare och har lätt för att samarbeta och vinna förtroende i arbetsgrupper. Du har en god kommunikativ förmåga där du kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt i tal och skrift.

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom HR/IT/teknik/ekonomi eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Vi ser även att du har flerårig erfarenhet som projektledare av större externa IT-projekt.

En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
  • Erfarenhet av PPS projektstyrningsmodell eller motsvarande
  • Kompetens kring avtalstolkning och verksamhet i privat sektor
  • Erfarenhet av löne- och HR-system
Vad erbjuder vi?

Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.

Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 27 juni 2021

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Ulrika Wihlborg, Consultant Manager HRM Private.

ulrika.wihlborg@visma.com
0763069329

This is Visma: Make progress happen

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Visma
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 12 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 741 miljoner euro under 2020 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.