Konsultchef för Teknisk Support inom Ekonomilösningar

Konsultchef för Teknisk Support inom Ekonomilösningar

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 360 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Om rollen

I rollen som konsultchef har du en viktig roll i att utveckla och leda leveransen för våra affärslösningar. Du är team manager för ett team som består av teknik- och service center konsulter i Stockholm, Växjö och Skellefteå. Teamet arbetar med våra ekonomilösningar för den publika marknaden där deras uppdrag är att stötta våra kunder i teknik, support och applikation. Ditt uppdrag är att leda, styra och påverka såväl medarbetare som organisationen mot goda resultat och uppsatta mål. Du har en viktig roll där du ansvarar för verksamhetsutvecklingen inom aktuell leverans, med ansvar att säkerställa en väl fungerande, kvalitativ och effektiv organisation med förutsättningar att leverera det som efterfrågas. I rollen som Team manager är du en viktig del i att tillsammans med teamet innovera, sälja in och utveckla leveransen hos våra kunder. Din placeringsort är troligen Stockholm men övriga orter kan diskuteras. Resor tillkommer i tjänsten.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Arbetsledning, resursplanering och bemanningsuppföljning av konsulter
  • Stötta, utveckla och coacha medarbetare för att skapa och vidareutveckla engagemang, lojalitet och initiativförmåga
  • Ekonomisk rapportering (inkl.fakturering), uppföljning och analys för att säkerställa bästa lönsamhet och effektivitet i den egna verksamheten
  • Samarbete med övriga funktioner inom Visma Enterprise för att säkerställa bästa leverans- och kundvärde i leveransen till kunderna
  • I förekommande fall delta i kunddialog, interna forum samt övriga samverkansforum nödvändiga för leveransen
Vem söker vi?

Vi söker dig som vill leda och utveckla. För att lyckas i rollen är du trygg i rollen som ledare och har god självkännedom samt mod att fatta beslut. Du har förmågan att skapa tillit och engagemang i en miljö med snabba förändringar och innovation. Som ledare hos Visma bör du trivas i en miljö med högt i tak och stark entreprenörsanda. Du har lätt för att engagera dig och har en förmåga att alltid se möjligheter. Som person ser vi gärna att du är lösningsorienterad och har ett stort intresse för IT/systemlösningar. Du har en god kommunikativ förmåga där du även värdesätter kommunikation i alla former av samarbeten, både interna och externa.

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom Teknik/Ekonomi eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Vi ser gärna att du har minst 3 års ledarerfarenhet från liknande bransch. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
  • Tidigare ledarroll med erfarenhet av leverans av teknik / systemlösningar
  • Erfarenhet av att arbeta med uppföljning och analys som ett verktyg för verksamhetsutveckling
  • Erfarenhet av affärslösningar/ekonomisystem
Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 24 Augusti 2018.
Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Louise Adlerton, FMS Director louise.adlerton@visma.com
076-1078819

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 aug (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder Visma som hostingpartner. Koncernen har 6 700 anställda och omsatte 9 300 miljoner norska kronor 2017.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.