Applikationskonsult inom Lön och HR till Visma Enterprise AB

Applikationskonsult inom Lön och HR till Visma Enterprise AB

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar ca 330 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Om rollen

I rollen som applikationskonsult arbetar du med vår HR-lösning Personec P för kunder inom offentlig sektor. Ditt uppdrag är att skapa mervärde för våra kunder genom utbildning, handledning och problemlösning. Du tar konsultuppdrag hos både befintliga och nya kunder och du hjälper till med allt ifrån att implementera och introducera våra system till att införa nya funktioner eller hitta effektivare arbetssätt.

Hos oss präglas din vardag av stor frihet under ansvar. Dina projekt kan vara av både längre och kortare karaktär och genomförs både på Vismas kontor och hos dina kunder. Om du lockas av en roll som genomsyras av kundkontakter och omväxling så tror vi att du kommer trivas väldigt bra hos oss!

Möjliga placeringsorter är Stockholm, Göteborg, Malmö eller Ängelholm. Tjänsteresor ingår i rollen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som drivs av att arbeta i projektform med rådgivning, utbildning och problemlösning. Du har ett genuint intresse för systemfrågor och IT-branschen i stort. Du har ett helhetsperspektiv på affären och tar hänsyn till såväl kundens behov som gruppens och koncernens mål. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du motiveras av att arbeta kundnära, självständigt och konsultativt. Egenskaper vi värderar högt är därför ansvarstagande, lyhördhet och god kommunikationsförmåga.

Vi tror att du har relevant utbildning inom HR/Lön/Systemförvaltning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
  • Systemförvaltning och/eller lönehandläggning i personalsystemet Personec P
  • Goda kunskaper i löneadministration och dess regelverk.
  • Konsulterfarenhet.
  • Erfarenhet av att arbeta i projektform.
  • Erfarenhet av IT-implementationer.
Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 30 september 2018.
Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Kristin Johansson, Manager Public Consulting HRM, kristin.johansson@visma.com
076 103 09 86.

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 800 000 nordeuropeiska kunder använder idag Vismas produkter och tjänster. Koncernen har mer än 7000 anställda och hade 2017 en omsättning på 9 146 miljoner norska kronor.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.