Webbutvecklare inom Episerver till Visma

Webbutvecklare inom Episerver till Visma

Älskar du utveckling lika mycket som vi och vill vara med i vår storsatsning mot att bli Nordens främsta leverantör av Episerverlösningar? Vår framgångsvåg fortsätter och vi växer- därför söker vi nu ytterligare utvecklare inom Episerver till våra kontor i Gävle, Uppsala eller Stockholm. Vill du vara med på vår utvecklingsresa? Sök redan idag!

Din nya roll
Vi är en av Sveriges största leverantörer av Episerver. Förutom utvecklare består vårt webbteam av erfarna och engagerade projektledare och arkitekter.Vi bygger affärsdrivande webbplatser, portaler, intranät och e-handelslösningar i nära samarbete med våra kunder. Bland dessa hittar du bland annat Praktikertjänst, Ledarna och Skanska. Vårt uppdrag är att förbättra och utveckla kundernas must haves- utan oss överlever inte deras verksamhet.

Som utvecklare hos oss arbetar du med kritiska system för våra kunder. Du arbetar med front/back-end-programmering, databashantering och integrationer för våra kunders online-kanaler. Du arbetar främst med Episerver som ramverk och C# som programmeringsspråk, men som konsult hos oss behöver du inte fastna i ett spår med en produkt utan kan över tid testa flera olika projekt och tekniker. Då nästintill all utveckling är inhouse sitter du oftast tillsammans med kollegorna på något av våra kontor i Stockholm, Uppsala eller Gävle.

Ps. Kolla in när vår VD Richard pratar om Kul På Jobbet som ett KPI. https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6410839921862459392

Vem är du?
Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning och ett par års erfarenhet av utvecklingsarbete med inriktning mot webblösningar och .Net , har du dessutom jobbat med EPiServer är det ett plus. För att bli framgångsrik i rollen har du förmodligen arbetat med utveckling av både interna och externa responsiva webbplatser.

Även om erfarenhet är viktig så är din personlighet och inställning minst lika viktig för oss! För att lyckas i rollen är du en lösningsorienterad och noggrann problemlösare med ett genuint intresse för kunder och teknik. Du är kommunikativ, har en stark inre drivkraft, är självgående i ditt arbete och trivs bäst med frihet under ansvar. Vi vill även att du lockas av våra värderingar och tanken på att bli en del av vår Episerverksamhet som är i en expansiv fas.


Ansökan

Är du den vi letar efter? Sök redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta vår Konsultchef Jörgen Johansson på jorgen.johansson@visma.com
, 0708-747 009.
Välkommen med din ansökan!

We offer: Varför Visma Consulting?
Vårt bolag består av 130 härliga människor som brinner för teknik och kunder. Hos oss arbetar du med frihet under ansvar- vi har inget kontrollbehov och litar på att du gör ditt allra bästa. Även om vi tycker om att hänga med kollegorna och vill att du ska ha tid för andra saker samtidigt som du ska ha kul på jobbet. För oss är det viktigt att du som medarbetare utvecklas, utmanas och stimuleras. Därför har vi flera kompetensnätverk och bland annat ett inom emerging technologies där några av våra smarta utvecklare fokuserar på att titta på nya tekniker såsom AI, Microsoft Hololens och Machine learning.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Visma
Sista ansökningsdag 10 okt (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 800 000 nordeuropeiska kunder använder idag Vismas produkter och tjänster. Koncernen har mer än 7000 anställda och hade 2017 en omsättning på 9 146 miljoner norska kronor.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.