Utvecklare Platina

Utvecklare Platina

Brinner du för utveckling lika mycket som vi och vill vara med i vår satsning mot att bli bäst i Sverige på Platina? Vill du arbeta i ett bolag där innovation, engagemang och kundrelationer är i fokus? Välkommen till oss!

Vad kommer du göra?

Som utvecklare inom Platina hos oss sitter du i spännande projekt tillsammans andra utvecklare, arkitekter och projektledare som älskar teknik. Vi driver och stöttar våra kunders digitalisering genom att utveckla lösningar och anpassningar i världsklass! Då majoriteten av all vår utveckling sker inhouse så du sitter till stor del tillsammans med kollegorna i våra fina lokaler. Ditt eget intresse

Vem är du?

Om vi får drömma har du under några år samlat på dig bred kunskap inom systemutveckling, och extra glada blir vi om du har jobbat med Platina tidigare. Förutom detta så står detta på vår önskelista:
  • Erfarenhet av C#, .Net och/eller webbutveckling med ASP.Net, JavaScript, jQuery
  • Arbetat med MS SQL, LINQ och Entity Framework
  • Såklart räknar vi med att du trivs med agila metoder
Vi frågade några av våra bästa utvecklare varför de har valt att jobba hos Visma Consulting. Svaren blev bland annat "flexibelt, teknikfokuserat, möjlighet att arbeta med nya tekniker och kollegor som älskar programmering lika mycket som jag!". Låter det som något för dig? Då har du hittat rätt!

Varför Visma Consulting?

Vårt bolag består av 140 härliga människor som brinner för teknik och kunder. Hos oss arbetar du med frihet under ansvar - vi litar på att du gör ditt allra bästa. Även om vi tycker om att hänga med kollegorna så ogillar vi övertid och vill att du ska ha tid för andra saker samtidigt som du ska ha kul på jobbet. För oss är det viktigt att du som medarbetare utvecklas, utmanas och stimuleras. Därför har vi flera kompetensnätverk och bland annat ett inom emerging technologies där några av våra smarta utvecklare fokuserar på att titta på nya tekniker såsom AI, Microsoft Hololens och Machine learning. Givetvis erbjuder vi även konkurrenskraftiga villkor, kollektivavtal och fina förmåner som friskvårdsbidrag och flexibel arbetstid.

Ansökan

Är du den vi letar efter? Sök redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Björn på bjorn.johansson@visma.com. Välkommen med din ansökan!

Varför Visma?

Din utveckling är lika viktig för oss som den är för dig. Vi erbjuder möjligheter att växa genom utmanande projekt, men också möjligheter till löpande certifieringar och utbildningar inom olika områden. Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en starkt växande koncern men hög lönsamhet. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill få utrymme för nytänkande och proaktivitet. Självklart vill vi att du har en bra balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar. Välkommen hem till Visma!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 500 anställda, över 900 000 kunder och en omsättning på 11 389 miljoner norska kronor under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.