Teknisk projektledare & Pre-sale inom Microsoft 365/SharePoint till Visma

Teknisk projektledare & Pre-sale inom Microsoft 365/SharePoint till Visma

Är du en nyfiken och kommunikativ person med ett stort intresse för teknik, ledarskap och digitalisering? Som projektledare hos Visma Consulting är du är ansiktet utåt mot kund och har stor handlingsfrihet och ansvar. Du har en nyckelroll i att förvalta, vidareutveckla och hjälpa kunder möta framtidens digitala lösningar. Nu söker vi en teknisk projektledare till vårt kontor i Stockholm, välkommen till oss!

Vem är du?
Du går igång på att arbeta nära tekniken, har ett brinnande intresse för människor och tycker att det är roligt att driva affären framåt. Du har ett kund- och teknikperspektiv och förstår att en lyckad lösning är den som tillgodoser kundernas behov och samtidigt ger nytta för affären. Då rollen innebär många kontaktytor såväl internt som externt ser vi att duhar en tydlig kommunikationsstil och skapar engagemang, delaktighet och glädje. Du är trygg i ditt ledarskap och förstår att det är genom samarbete som du leder ditt team och kunden till framgång.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av att leda verksamhetskritiska projekt från ax till limpa. Har du även erfarenhet av att driva projekt inom Office 365 eller SharePoint ser vi det som mycket meriterande. Det är också en fördel om du arbetat med lösningsorienterad försäljning inom Microsoft Office 365/SharePoint.

Vad kommer du att göra?
Som teknisk projektledare finner du dig i en snabbrörlig värld med många intressanta och utmanande projekt. Du arbetar med många spännande kunder inom privat och offentlig sektormed verksamhetskritiska projekt inom dokumenthantering, intranät och verksamhetsstöd. Du är med vid nya affärer och hjälper kunden att komma fram till rätt beslut i valet om lösning och kommande projekt. Tillsammans med projektteamet planerar och driver du projektet för att säkerställa den tekniska leveransens kvalitet. Arbetet innebär ett nära och utvecklande samarbete med affärsområdeschef, säljare och projektets medlemmar.

Är du den vi letar efter?
Sök redan idag, men inte senare än den 6 maj 2019. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Atanasia som är ansvarig för denna del av organisationen och som kommer att vara din närmaste chef. Du når henne på Atanasia.Giouleka@visma.com

Varför Visma?
Din utveckling är lika viktig för oss som den är för dig. Vi erbjuder möjligheter att växa genom utmanande projekt. Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en starkt växande koncern men hög lönsamhet. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill få utrymme för nytänkande och proaktivitet. Självklart vill vi att du har en bra balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar. Välkommen hem till Visma!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 500 anställda, över 900 000 kunder och en omsättning på 11 389 miljoner norska kronor under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.