Systemutvecklare (Angular) till konsultteam inhouse

Systemutvecklare (Angular) till konsultteam inhouse

Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en starkt växande koncern. Vill du jobba i en organisation med en informell kultur och stor frihet att påverka ditt arbete? Då har du kommit rätt!

Din nya roll

I rollen som systemutvecklare ingår du i ett team som tillsammans arbetar med utveckling och underhåll av Stockholms stads eget lönesystem och tillhörande webbaserade självservicesystem. Tjänsten har många användare och olika användargrupper så vi har stort fokus på användarvänlighet och att det ska vara lätt att göra rätt. Ditt uppdrag är att delta i vårt framåtriktade arbete med självservicesystemet samt att bidra med kompetens inom systemutveckling och leverera med hög kvalitet. Du kommer vara involverad i hela kedjan från kravbildning, estimering, till hela utvecklingscykeln med utveckling, test, drift och förvaltning. Din placering är på vårt härliga kontor i Stockholm.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Systemutveckling i webbmiljö (C#, JavaScript, Angular och SQL)
  • Dokumentation av lösning, lösningsförslag och kravspecifikationer
  • Medverkan i planering och genomförande av förvaltningsaktiviteter
  • 2nd/3rd line support, felsökning och rättning i systemet
  • Löpande ha ett nära samarbete med supportteam och applikationsspecialister i teamet samt övriga samarbetspartners
Vem är du?

Vi tror att du gång igång lika mycket som oss på att skriva vacker kod och ha ett tight samarbete i team. För att lyckas i rollen har du en examen inom systemvetenskap/systemutveckling på yrkeshögskole- eller högskole-/universitetsnivå och har goda kunskaper i tal och skrift när det gäller både svenska och engelska. För att få en flygande start hos oss tror vi att du har ganska bra koll på följande:
  • Erfarenhet och behärskar Angular2 eller högre.
  • Bra och bekväm med C#, JavaScript, Angular och SQL.
  • Erfarenhet av systemutveckling/förvaltning av applikationer med komplex affärslogik, och helst med agila utvecklingsmetoder (Kanban och Scrum).
  • Behärskar olika CI/CD-verktyg (t.ex. Octopus Deploy)
  • Erfarenhet av Node.js och TypeScript.
Som person ser vi att du är konsultmässig och driver arbete framåt på ett lösningsorienterat och proaktivt arbetssätt.

Ansökan

Är detta rollen för dig? Skicka då CV och personligt brev där du berättar varför du ser dig själv hos oss på Visma Consulting! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag så vänta inte med att ansöka! Vi ser fram emot att höra av dig!

Vilka är vi på Visma Consulting?

Vi tror på digitaliseringens kraft att utveckla samhället - då blir det både roligare och mer effektivt. Med våra grymma IT-konsulter och härliga kunder gör vi just det! Vi står stadigt på 3 ben, tjänster som vi helt från scratch utvecklar och förvaltar, tredjepartsprodukter som vi anpassar och implementerar hos våra kunder och ett gäng egenutvecklade produkter som vi anpassar efter kundbehov.

Vi är 140 glada kollegor som framförallt sitter inhouse på sex kontor från norrländska Skellefteå till söderns Malmö, och däremellan Gävle, Kristianstad, Uppsala och Stockholm. De flesta av oss jobbar med någon form av systemutveckling medan andra är projektledare, förvaltningsledare, marknadssnillen eller säljare - bli en av oss!

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen - vi leder den!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.