Senior Episerver Developer för Web - S

Senior Episerver Developer för Web - S

Vi är en av Sveriges största Episerver-leverantörer och vi brinner för att skapa lösningar i världsklass för våra kunder. Vill du arbeta i ett bolag där innovation, engagemang och kundrelationer är i fokus? Då har du kommit rätt! Nu söker vi en Senior Episerver Developer till något av våra kontor i Stockholm, Uppsala eller Gävle.

Din nya roll
Som senior Epiutvecklare hos oss arbetar du med att bygga och utveckla affärskritiska webbar, intranät, appar och e-handelslösningar i nära samarbete med våra spännande kunder. I denna roll är du med och driver utvecklingen framåt både i teamet men även tillsammans i dialog med kunden. Du har frihet under ansvar och vi förväntar oss att du gör ditt allra bästa.

Teamet
Förutom utvecklare består webbteamet av erfarna och engagerade projektledare och arkitekter. Tillsammans med några av Stockholms bästa webbyråer inom design och koncept arbetar vi för att skapa de bästa lösningarna för våra kunder. Teamet kännetecknas av flexibilitet, självständighet och nära dialog med kunden. I rollen som senior Epiutvecklare arbetar du och teamet tillsammans med kunden i en agil process för att kontinuerligt utveckla och förbättra. Teamet sitter inhouse på våra kontor i Stockholm, Uppsala eller Gävle.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är du en lösningsorienterad teamspelare som kunskaps delar med dina teammedlemmar och har ett genuint intresse för kunder och teknik. Du tycker även om att driva kontakt och dialog med kunden med krav på design. Vi tror att du har relevant eftergymnasial utbildning och ett par års erfarenhet av utvecklingsarbete med inriktning mot programmering i Episerver och att du har arbetat med utveckling av både interna och externa responsiva webbplatser.

Är du den vi letar efter?
Skicka din ansökan redan idag men inte senare än 6 maj! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Anders som är ansvarig för denna del av organisationen. Du når honom på anders.sjolander@visma.com

Varför Visma Consulting?
Din utveckling är lika viktig för oss som den är för dig. Vi erbjuder möjligheter att växa genom utmanande projekt, men också möjligheter till löpande certifieringar och utbildningar inom olika områden. Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en starkt växande koncern men hög lönsamhet. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill få utrymme för nytänkande och proaktivitet. Självklart vill vi att du har en bra balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar. Välkommen hem till Visma!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult, IT-Utbildning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 maj 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 500 anställda, över 900 000 kunder och en omsättning på 11 389 miljoner norska kronor under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.