Projektledare inom Platina till Visma Consulting

Projektledare inom Platina till Visma Consulting

Är du en projektledare med ett brinnande intresse för människor, affär och teknik? Har du dessutom erfarenhet av Platina? Då kanske du är den vi söker! För att överträffa kundernas förväntningar och hjälpa dem möta framtidens digitala lösningar söker vi nu ytterligare projektledare inom Platina till vårt kontor i Stockholm.

Din nya roll

Visma Consulting är en del av Visma - Nordens ledande IT-koncern. Hos oss erbjuds du möjligheten att arbeta med agil projektledning i ett entreprenörsdrivet bolag med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Som projektledare hos oss jobbar du i en snabbrörlig värld med många spännande projekt inom dokument- och ärendehantering. Bland våra kunder finns bland annat Stockholms stad, Stockholms Läns Landsting, Malmö stad och många andra.

Som projektledare är du ansiktet utåt mot kund och har en nyckelroll i att förvalta och vidareutveckla vår position som ett kunnigt och professionellt konsultföretag med nöjda kunder. Du har en rådgivande roll mot våra kunder och arbetar med stor handlingsfrihet och ansvar. Vidare innebär rollen som projektledare att:
  • Planera och driva verksamhetskritiska projekt inom Platina för våra kunder
  • Diskutera tekniska lösningar med både utvecklare och beställare och tillsammans med projektteamet ansvara du för att säkerställa den tekniska leveransens kvalitet.
  • Arbeta nära affärsområdeschef, säljare och projektets medlemmar.
Du välkomnas till vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm

Varför Visma Consulting?

Som projektledare hos Visma Consulting har du en nyckelroll i vår verksamhet. Därför är din utveckling lika viktig för oss som den är för dig. Vi erbjuder möjligheter att växa genom utmanande projekt, men också möjligheter till löpande certifieringar och utbildningar inom olika områden. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och som vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar. Givetvis erbjuder vi även konkurrenskraftiga villkor, kollektivavtal, fina förmåner som friskvårdsbidrag och flexibel arbetstid.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda verksamhetskritiska projekt från ax till limpa. För att lyckas i rollen är du en naturlig ledare som med en tydlig kommunikationsstil skapar engagemang, delaktighet och glädje. Du är trygg i din ledarroll och med en tro på samarbete leder du ditt projektteam och kunden mot önskat resultat. Du har ett kund- och teknikperspektiv och förstår att en lyckad lösning är den som tillgodoser kundernas behov och samtidigt ger nytta för affären. Har du erfarenhet av att arbeta med Platina ser vi det som mycket meriterande.

Ansökan

Är du den vi letar efter? Sök redan idag, men inte senare än den 19 maj 2019. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Birgitta Rehnberg på birgitta.rehnberg@visma.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, IT-Utbildning, Projektledare, Systemadministration
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 500 anställda, över 900 000 kunder och en omsättning på 11 389 miljoner norska kronor under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.