Nördig konsult inom SharePoint

Nördig konsult inom SharePoint

Glider du runt i ett par riktigt ståtliga salmiakbalkar och bara väntar på att få sätta tänderna i en saftig SharePoint-applikation eller ändlösa verksamhetsutmaningar? Tyvärr får du hålla dig ifrån att koda för mycket själv, men du bli en del av ett härligt team som alltid strävar efter goa lösningar som underlättar och effektiviserar våra kunders vardag. Som SharePoint-konsult hos oss får du lov att iklädd dina fotriktiga konsultdojjor snabbt sladda in på vår heltäckningsmatta för att lösa kundernas problem!

Din nya roll

För att lyckas i goa lösningar och nöjda kunder kommer du få använda hela ditt kunskapsspektra som konsult. Ena dagen sitter du inne på kontoret med teknisk konfiguration och vidareutvecklar kunders Sharepoint-applikationer. Andra dagen kör du presale eller håller en workshop kring processkartläggning ute hos en kund. De som glatt tar emot resultatet av ditt magiska hantverk hittar du både inom privat och offentlig sektor. För att nå full effektivitet behöver du inte grotta ner dig i kod och vara en fullfjädrad utvecklare. Du har hittat ditt kall, verksamhetsorienterad konsult, och överlåter gärna kodknackandet till någon annan. Även om du har lingo för att förklara vilka tekniska lösningar du vill åstadkomma för dina ännu nördigare kollegor, som sen realiserar detta.

Vem är du?
Med den konsultkompetens du samlat på dig under några år kan du med enkelhet bygga god kundrelationer och är grym på att förstå kundernas behov för att blixtsnabbt omvandla dem till tekniska lösningar. För att få en flygande start som konsult hos oss tror vi att du har ganska bra koll på följande:
  • Kunskaper och erfarenhet av konsultyrkets ädla konst
  • SharePoint, Azure, MS Dynamics och kanske även lite Sharepoint. Gärna erfarenhet av både on-premise och MS Office 365.
  • Extra plus i kanten om du har någon certifiering inom SharePoint
  • Har du dessutom koll på infrastruktur och drift inom MS blir vi riktigt glada.
I klartext gissar vi att du har samlat på dig erfarenhet inom SharePoint-området på minst 3 år. Gissningsvis har du jobbat som konsult tidigare, men det absolut viktigaste är din inställning, personlighet och nördiga nyfikenhet kring att förstå teknik.

Ansökan
Är detta konsultrollen för dig? Skicka då CV och personligt brev där du berättar varför du ser dig själv hos oss på Visma Consulting! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Mathias på mathias.belevid@visma.com

Vilka är vi på Visma Consulting?
Vi tror på digitaliseringens kraft att utveckla samhället - då blir det både roligare och mer effektivt. Med våra grymma IT-konsulter och härliga kunder gör vi just det! Vi står stadigt på 3 ben, tjänster som vi helt från scratch utvecklar och förvaltar, tredjepartsprodukter som vi anpassar och implementerar hos våra kunder och ett gäng egenutvecklade produkter som vi anpassar efter kundbehov.

Vi är 135 glada kollegor som framförallt sitter inhouse på fem kontor från norrländska Skellefteå till söderns Malmö, och däremellan Gävle, Uppsala och Stockholm. De flesta av oss jobbar med någon form av systemutveckling medan andra är projektledare, förvaltningsledare, marknadssnillen, testare eller säljare - bli en av oss!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 9 500 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 199 miljoner euro under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.