Förvaltningsledare inom Microsoft 365/SharePoint

Förvaltningsledare inom Microsoft 365/SharePoint

Är du en nyfiken och serviceinriktad person med ett stort intresse för verksamhet, teknik och digitalisering? Som förvaltningsledare hos Visma Consulting är du ansiktet utåt mot kunder och har en nyckelroll i att förvalta och vidareutveckla vår position som ett kunnigt och professionellt konsultbolag. För att överträffa kundernas förväntningar och hjälpa dem med vägledning och service söker vi nu en förvaltningsledare till vårt kontor i Stockholm. Välkommen till oss!

Vad kommer du att göra?
Som förvaltningsledare inom Microsoft Office 365/SharePoint arbetar du i en snabbrörlig värld med ny teknik och många intressanta kundlösningar. Du koordinerar och löser tekniska problem och frågor gällande Microsoft 365 och SharePoint plattformen. Ofta sker ditt arbete i nära samarbete med någon av våra utvecklare eller tekniker.

Förutom att vara förvaltningsledare driver du mindre projekt inom Microsoft Office 365 plattformen och skapar estimat på önskade förändringar som kunden vill genomföra. Arbetet innebär ett nära och utvecklande samarbete med affärsområdeschef, säljare och projektets medlemmar.

Vem är du?
Du är intresserad av teknik och tycker det är roligt att lösa problem och vidareutveckla kunder. Du förstår att en lyckad lösning är den som tillgodoser kundernas behov och samtidigt ger nytta för affären. Då rollen innebär många kontaktytor såväl internt som externt ser vi att din kommunikationsstil präglas av tydlighet och lyhördhet. För att lyckas i rollen är du en naturlig ledare som skapar engagemang, delaktighet och glädje.

Vidare har du erfarenhet av att arbeta med produkterna i Office 365. Har du även arbetat som konsult inom Microsoft miljö och infrastruktur samt med SharePoint/Office 365 är det mycket meriterande.

Är du den vi letar efter?
Sök redan idag, men inte senare än den 6 maj 2019. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Atanasia som är ansvarig för denna del av organisationen och som kommer att vara din närmaste chef. Du når henne på Atanasia.Giouleka@visma.com

Varför Visma?
Din utveckling lika viktig för oss som den är för dig. Vi erbjuder möjligheter att växa genom utmanande projekt, men också möjligheter till löpande certifieringar och utbildningar inom olika områden. Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 500 anställda, över 900 000 kunder och en omsättning på 11 389 miljoner norska kronor under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.