Bid Manager till Visma

Bid Manager till Visma

Tycker du att det låter spännande att leda projekt och att jobba i gränslandet mellan upphandling, affärsjuridik och partnerskapsrelationer? Är du nyfiken på människor och samtidigt grym koll på detaljer? Då har du kommit rätt!

Din nya roll
I rollen som Bid Manager arbetar du med hela processen kring anbud och upphandling tillsammans med ditt team. Du spelar en central roll i säljprocessen och inte bara stöttar utan leder även säljteamet i frågor som rör anbud, upphandling och avtal. Du fungerar som spindeln i nätet och är teamets expert när det kommer till prisstrategi och taktik. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Kvalificera och driva upphandlingar
  • Sy ihop slutliga anbud
  • Ta fram och prioritera avtal tillsammans med ditt team.
  • Ansvara för att driva partnerskapsaffärer och uppföljning mot befintliga både kund- och ramavtal.
  • Proaktivt arbetar med prospektering av potentiella upphandlingar och affärer
Vem är du?
För att lyckas i rollen har du arbetat i en liknande position tidigare och samlat på dig erfarenhet under några år. Som person är du relationsskapande, analytiskt samt har koll på detaljer och struktur. Du som går igång på att leda projekt och har ett öga för affärsmöjligheter kommer att komma till din rätt i den här rollen. Får vi önska så har du även jobbat med upphandlingar i allmänhet och LOU i synnerhet.

Ansökan
Tjänsten är ett vikariat med start i mars 2021 som löper fram till årsskiftet. Är detta rollen för dig? Skicka då CV och personligt brev där du berättar varför du ser dig själv hos oss på Visma Consulting! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag, den 16 november. Har du frågor om tjänsten kontakta Gustaf Snöbohm på gustaf.snobohm@visma.com.

Vilka är vi på Visma Consulting?
Vi tror på digitaliseringens kraft att utveckla samhället - då blir det både roligare och mer effektivt. Med våra grymma IT-konsulter, molnlösningar och härliga kunder gör vi just det! Vi står stadigt på marknaden, med samhällskritiska och verksamhetskritiska tjänster och lösningar som vi helt från scratch utvecklar, levererar och förvaltar. Vi erbjuder även marknadsledande tredjepartsprodukter som vi anpassar och implementerar hos våra kunder.

Ni hittar oss, 145 glada kollegor på sex kontor från norrländska Skellefteå till söderns Malmö, och däremellan Gävle, Kristianstad, Uppsala och Stockholm. De flesta av oss sitter inhouse och jobbar med någon form av systemutveckling medan andra är projektledare, förvaltningsledare, marknadssnillen eller säljare - bli en del av vårt gäng!

Kika gärna in på vår karriärsida för att läsa mer om hur livet på Visma kan se ut!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 nov 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.