Bid Manager/Anbudskonsult

Bid Manager/Anbudskonsult

Bid Manager/Anbudskonsult

Är du Visma Consultings nya Bid Manager?

Tycker du att det låter spännande med gränslandet mellan upphandling, affärsjuridik och partnerskapsrelationer? Är du nyfiken på människor och samtidigt grym koll på detaljer? Då är det dig vi letar efter!

Vad kommer du göra?

I rollen som Bid Manager arbetar du med hela processen kring anbud och upphandling tillsammans med ditt team i ditt affärsområde. Här har vi stolpat upp huvuddragen i rollen:
  • Du kvalificerar och driver upphandlingar
  • Tar fram och prioriterar avtal och tillsammans med ditt team
  • Du ansvarar för att driva partnerskapsaffärer och uppföljning mot befintliga både kund- och ramavtal
  • Proaktivt arbetar med prospektering av potentiella upphandlingar och affärer
Vem är du?

Vi tror att du jobbat några år efter examen inom ekonomi, IT eller juridik. Som person är du både relationsskapande och analytiskt lagd då vi ser att när du kommer driva våra affärer framåt gör du det genom att utveckla våra relationer med partners samtidigt som du har ett bra öga för detaljer och struktur. Såklart är det extra meriterande om du jobbat med upphandlingar i allmänhet och LOU i synnerhet. Har du dessutom erfarenhet av försäljning eller affärsutveckling på något sätt blir vi extra glada!

Varför Visma Consulting?

Vårt bolag består av 140 härliga människor som brinner för affärer, teknik och kunder. Hos oss arbetar du med frihet under ansvar - vi litar på att du gör ditt allra bästa. Även om vi tycker om att hänga med kollegorna så ogillar vi övertid och vill att du ska ha tid för andra saker samtidigt som du ska ha kul på jobbet. För oss är det viktigt att du som medarbetare utvecklas, utmanas och stimuleras. Givetvis erbjuder vi även konkurrenskraftiga villkor, kollektivavtal och fina förmåner som friskvårdsbidrag och flexibel arbetstid. Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en starkt växande koncern med hög lönsamhet.

Ansökan

Är du den vi letar efter? Sök redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Björn på bjorn.johansson@visma.com. Välkommen med din ansökan!

Varför Visma?

Din utveckling är lika viktig för oss som den är för dig. Vi erbjuder möjligheter att växa genom utmanande projekt, men också möjligheter till löpande certifieringar och utbildningar inom olika områden. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill få utrymme för nytänkande och proaktivitet. Självklart vill vi att du har en bra balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar. Välkommen hem till Visma!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Konsult, Administration, Koordinator, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 500 anställda, över 900 000 kunder och en omsättning på 11 389 miljoner norska kronor under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.