Visma Commerce söker driven storkundssäljare som brinner för offentliga affärer!

Visma Commerce söker driven storkundssäljare som brinner för offentliga affärer!

Är du en passionerad säljare som vill fortsätta utvecklas genom att hjälpa vår målgrupp säljchefer inom privat sektor att bli framgångsrika i sin försäljning mot offentlig sektor? Skulle du även vilja arbeta med entusiastiska och kompetenta kollegor i ett snabbt växande bolag inom cloudlösningar? Vill du bidra till ett sundare upphandlingsklimat i Sverige? I så fall, fortsätt läs!

Visma Commerce letar nu efter en driven storkundssäljare som kan och gillar att arbeta med både merförsäljning till befintliga kunder och bearbetning av nya kunder. Vi söker dig som är genuint intresserad av att få kunden att bli framgångsrik och som har förmågan att tillföra expertis genom att sälja både standard- och kundanpassade lösningar av våra produkter och tjänster.

Om tjänsten
I samarbete med övriga inom säljorganisationen arbetar du med hela säljprocessen med att identifiera behov och intäktspotential, kvalificera affärsmöjligheter och säkerställa affären ända in i mål. I dialog med dina kunder har du ett tydligt affärsfokus, med utgångspunkt i att bemöta deras behov för att med hjälp av Visma Commerce lösningar öka deras försäljning till offentlig sektor. Du är baserad på huvudkontoret på Lindhagensgatan i Stockholm och bearbetar främst kunder i Stockholmsområdet, men även resor utanför regionen inom Sverige kan behövas med regelbundenhet.

I produktportföljen finns tjänster som:
  • Upphandlingskoll - monitorering av offentliga upphandlingar.
  • Analystjänster - kartläggning av affärsmöjligheter, konkurrenter och köpare inom offentlig sektor.
  • Utbildning - allt som krävs för att lyckas med försäljning till offentlig sektor, från grundutbildning inom LOU till avancerade utbildningar som t ex Public Bid Manager.
Produkterna är etablerade och Visma Commerce är marknadsledande inom sitt segment.

Din profil
För att lyckas i rollen har du god kännedom och förståelse kring offentlig upphandling och försäljning och ser gärna att du har en bakgrund som säljare till offentlig sektor. Du har lätt för att sätta dig in i nya situationer med fokus på att erbjuda varje kund rätt lösningar utifrån dennes behov och utmaningar. Du gillar en hög aktivitetsnivå, vilket direkt avspeglas i resultatet du kan uppnå med denna produktportfölj. Att driva hela säljprocessen, från att bygga relationer och skapa leads till att förhandla och stänga avtal är en självklarhet för dig. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt har grundläggande kunskaper i engelska. Vi ser gärna att du har körkort, men det är ej ett krav för tjänsten.

Som person är du professionell och resultatorienterad, med en stark passion för affärer och du drivs av att nå uppsatta mål. Du är van att arbeta både självständigt och i team och inser vikten av att ett strukturerat arbetssätt för att nå bästa resultat. Du är positivt inställd till förändringar och ser det som en möjlighet till utveckling, både som individ och medarbetare.

Din ansökan
Är du den vi söker efter? Skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 26 juni. Intervjuer sker löpande under processen gång. Läs om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/

Välkommen med din ansökan!

We offer: Varför Visma Commerce?
Vi erbjuder dig ett spännande arbete med professionella medarbetare i en miljö som genomsyras av framåtanda och utveckling. Vi är ett lönsamt företag med en stark tillväxt och möjligheterna för personlig utveckling och påverkan är stora. För att läsa hur en av våra säljare beskriver arbetet, klicka här
!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder Visma som hostingpartner. Koncernen har 6 700 anställda och omsatte 9 300 miljoner norska kronor 2017.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.