Integrationsspecialist till Visma Commerce!

Integrationsspecialist till Visma Commerce!

Är du en engagerad integratör som vill vara en viktig pusselbit i vår fortsatta tillväxtresa? Vi söker nu en integrationsspecialist som kommer att jobba mot våra kunders leverantörer. Du välkomnas till våra ljusa kontor i Lindhagen och rapporterar till Customer Success Manager.

Om tjänsten
Som integrationsspecialist hjälper du Vismas kunder som använder sig av Proceedo, att ansluta deras leverantörer för elektronisk handel. Du hanterar parallella projekt och i kontakt med kundernas leverantörer, tillhandahåller du effektiva integreringar. Rollen ingår i ett team om tre andra integrationsspecialister där ni jobbar självständigt i projekten, men självklart stöttar varandra vid behov. Du uppdaterar och justerar stylesheets och ger vid behov din expertis till kollegor inom verksamheten.

Din ansökan
Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan! Urvalet sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 24 augusti 2018. Läs om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/
. Har du frågor om tjänsten? Vänligen kontakta Maria Gustafsson på maria.gustafsson@visma.com.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och som har en examen i systemvetenskap eller motsvarande kunskap förvärvad genom arbetslivet. Du har god förståelse för inköp- och ekonomiprocesser och har arbetat med elektroniskt flöde av kataloger, ordrar, orderbekräftelse och fakturor. Det är meriterande om du har förståelse för stylesheets. Vidare ser vi gärna att du har:
  • arbetat med konvertering av olika dataformat som flatfiler, XML och EDIFACT
  • erfarenhet av SFTI och dess ramverk.
  • erfarenhet av kommunikationsmetoder som HTTP och FTP
  • dokumentationsvana på engelska
Som person har du förmågan att inge förtroende och kan hantera en bredd av frågeställningar. Du har god verbal och skriftlig kommunikationsförmåga på både svenska och engelska. Genom din analytiska förmåga förstår du kundens processer och hanterar tekniska frågeställningar på ett effektivt sätt. Du arbetar systematiskt och strukturerat i dina processer och hjälper gärna dina kollegor när det behövs.

We offer: Vad erbjuder vi?
Hos oss på Visma Commerce får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar. För att läsa mer om hur en av våra medarbetare upplever företaget: https://www.visma.se/blogg/med-proceedo-kunderna-fokus-mot-daniel/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 aug (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder Visma som hostingpartner. Koncernen har 6 700 anställda och omsatte 9 300 miljoner norska kronor 2017.