Är du vår nya produktägare?

Är du vår nya produktägare?

Har du tidigare erfarenhet från produktansvar och är van att arbeta med alla steg i utvecklingsprocessen så som analys, implementering, design och testning och är redo att axla rollen som produktägare för några av våra mest spännande produkter? Då ska du söka dig till oss på Visma!

Visma tillhandahåller publika affärslösningar för offentlig verksamhet. Vi utgår från kundens processer och matchar verksamhetens behov. Kunderna bestämmer själv vilka delar de vill använda och kan göra allt i ett enda gränssnitt.

Om tjänsten
Som produktägare är du en nyckelspelare inom vårt agila utvecklingsteam. Du samarbetar med verksamhetens produktledning och andra stakeholders, samt arbetar med kravspecifikationer och prioriteringar gentemot utvecklare, testare etc.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Säkra samarbetet med produktchef om krav och prioriteringar
  • Säkerställa utveckling enligt Roadmap och strategi
  • Ta fram kravspecifikationer och estimat för utveckling
  • Genomföra acceptanstester
  • Ansvarig för Product Backlogg och prioritering enligt Roadmap och affärsvärde
  • Utredning av Back Office ärenden
Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet av affärssystem samt systemutveckling. En god förmåga att förstå kundens behov och verksamhet, för att kunna översätta det till systemkrav.

Du har en universitetsutbildning eller motsvarande kunskaper inom datavetenskap, systemvetenskap och/eller ekonomi. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du positiv och utåtriktad, noggrann och ansvarsfull. Du trivs med problemlösning och att arbeta med andra, tycker om att skapa ordning i komplexitet och vågar utmana dig själv och dina kollegor för att uppnå bra resultat.

Vi erbjuder
Visma är ett teknikintensivt, internationellt bolag med stark tillväxt. Vi har en inkluderande och belönande atmosfär med möjligheter till personlig utveckling och kompetenta kollegor. Miljön genomsyras av innovation och flexibilitet.

Vi genomför urval och kallar till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 15 februari 2018.

Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Stålhandske, Development Team Lead. Telefon 070-329 20 46. Mail anna.stalhandske@visma.com

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Visma
Sista ansökningsdag 15 feb (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma gör verksamheter mer effektiva genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 500 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.