Studentinformatörer sökes till Vision inför kommande höst!

Studentinformatörer sökes till Vision inför kommande höst!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som studentinformatör kommer du att ingå i ett engagerat team på 4 personer som gillar att ha roligt på jobbet. Ni bildar tillsammans en grupp som är placerad i Stockholm och du kommer vara ansiktet utåt för Vision ute på skolorna i Stockholmsområdet.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att:
  • Vara med på mässor, besöka klassrum och delta på insparksaktiviteter.
  • Jobba proaktivt för komma ut på skolorna och representera Vision.
Omfattning: 1-2 dagar i veckan

Start: Utbildning v.33 och sedan nästkommande termin till en början.

Arbetstider: Kontorstider, flexibelt

Placering: Stockholm

Din profil

Vi söker dig som befinner dig minst 1 år in i din högskoleutbildning och som är redo att ta sig an ett utvecklande extrajobb. Som person söker vi dig som är utåtriktad och ansvarsfull med känsla för service. Vi ser även att du är van att jobba strukturerat och är engagerad i ditt jobb och omgivning. Du ska gilla att möta nya människor och arbeta i team. Vi söker också en proaktiv person som älskar att våga och testa nya idéer. Vi söker två personer och hanterar ett löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 21 maj 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vision är ett fackförbund där du och dina visioner står i fokus. Med nästan 200.000 medlemmar finns Vision inom tusentals yrken och utbildningsväsendet. För deras räkning söker vi 2 studentinformatörer på deltid där ena tjänsten är med tillträde omgående och den andra med start 16:e januari.