Senior redovisningsekonom till ekonomisk förening

Senior redovisningsekonom till ekonomisk förening

För en långsiktig tjänst till välkänd ekonomisk förening sökes nu en senior redovisningsekonom
Vindex söker nu för kunds räkning en senior redovisningsekonom för en hyrrekrytering. Önskad start är i augusti, men hänsyn tas till eventuell längre uppsägningstid. I rollen kommer du att arbeta ax till limpa med redovisningen och vara en högra hand till redovisningschefen. Rapportering sker till CFO.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Månads- och årsbokslut
 • Komplexa avstämningar
 • Extern och intern rapportering
 • Hantera årsredovisning
 • Löpande redovisning
 • Upprättande av skatte- och momsdeklarationer
 • Delta i förändringsarbete kopplat till effektivisering
 • Ad hoc-uppgifter kopplat till ovan
I denna roll söker vi dig som har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbetet. Du är helt självgående i bokslutsarbetet och har en stark vilja att arbeta förändringsorienterat. Din inställning är fundamental och vi utgår ifrån att du har ett mycket stort driv och en stark vilja till utveckling. Som person är du också noggrann, analytisk och innehar en prestigelös inställning. Vidare har du en god social förmåga och trivs med att jobba i ett team nära dina kollegor. För att vara aktuell för denna roll som redovisningsekonom bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer
 • Akademisk examen inom ekonomi
 • Minst 5 års erfarenhet av arbete med kvalificerad redovisning
 • Stort driv och stark vilja till utveckling
 • Goda systemkunskaper och utmärkt förmåga att hantera Excel
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
Vid intresse, sänd gärna omgående din CV i word-format till oss på Vindex och ange ref ESRE266. Om du har fler funderingar kring rollen, tveka inte att kontakta Erica Sörling.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 aug 2019 (38 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vindex grundades 2006 och vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Samtliga av oss på jobbar på Vindex har bakgrund i ekonomi, både akademiskt och praktiskt. Detta innefattar mångårig erfarenhet i roller som exempelvis CFO, redovisningschef, controller eller revisor. Med denna erfarenhet och kompetens medföljer en förståelse för de roller vi tillsätter, vilket underlättar i kommunikation med kunder och gör att vi enklare kan förstå vilken typ av kompetens som efterfrågas. Vi talar helt enkelt samma språk som våra kunder och kan därigenom lösa varje unikt behov på ett snabbt och bra sätt.

Vårt arbete handlar om att hitta rätt person till rätt miljö och vi är oerhört måna om att både kunden och konsulten/kandidaten ska tycka att det blev en bra matchning i alla aspekter och även uppleva vårt bidrag under processen som positivt. Vi brinner för att hitta rätt ny utmaning för våra konsulter/kandidater i lika hög utsträckning som vi snabbt och effektivt vill hjälpa våra kunder att lösa sina resursbehov. Detta kräver lyhördhet, förståelse för personer och en genuin vilja att hitta rätt plats för varje person - en vilja som är mycket stark hos oss som arbetar på Vindex.

Mer om oss på Vindex AB