Redovisningsekonom till nischat bolag inom detaljhandeln (TILLSATT)

Redovisningsekonom till nischat bolag inom detaljhandeln (TILLSATT)

För konsultuppdrag till nischat bolag inom detaljhandeln sökes nu en redovisningsekonom (TILLSATT)
För kunds räkning söker vi på Vindex söker nu en redovisningsekonom för konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget förväntas pågå under ca sex månader. Rollen innefattar arbete med redovisning från ax till limpa och ingår i ett team om sex andra personer. Rapportering sker till redovisningschefen.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som redovisningsekonom till nischat bolag inom detaljhandeln
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Löpande bokföring
 • Avstämningar
 • In- och utbetalningar
 • Påminnelser
 • Utläggshantering
 • Bokslutsarbete
 • Ad hoc-uppgifter kopplat till ovan
Vi söker nu dig med 3-5 års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom. Du är således självgående i redovisning ax till limpa och stänger böcker självständigt. Som person är du nyfiken och kommer snabbt in i nya arbetsuppgifter. Du trivs med mycket ansvar och ta gärna egna initiativ. Därtill är du noggrann med ett öga för detaljer. För att lyckas i rollen har du även en god social förmåga och kommunicerar lätt med både interna och externa parter. Som aktuell kandidat för den här rollen som redovisningsekonom bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer för rollen som redovisningsekonom till nischat bolag inom detaljhandeln
 • Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Minst 3-5 års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom
 • Självgående i redovisning ax till limpa
 • Bred systemerfarenhet
 • Goda Excel-kunskaper
 • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref JGRE345. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Jozephine-Pilgrim Gimling vid fler frågor kring rollen.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vindex grundades 2006 och vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Samtliga av oss på jobbar på Vindex har bakgrund i ekonomi, både akademiskt och praktiskt. Detta innefattar mångårig erfarenhet i roller som exempelvis CFO, redovisningschef, controller eller revisor. Med denna erfarenhet och kompetens medföljer en förståelse för de roller vi tillsätter, vilket underlättar i kommunikation med kunder och gör att vi enklare kan förstå vilken typ av kompetens som efterfrågas. Vi talar helt enkelt samma språk som våra kunder och kan därigenom lösa varje unikt behov på ett snabbt och bra sätt.

Vårt arbete handlar om att hitta rätt person till rätt miljö och vi är oerhört måna om att både kunden och konsulten/kandidaten ska tycka att det blev en bra matchning i alla aspekter och även uppleva vårt bidrag under processen som positivt. Vi brinner för att hitta rätt ny utmaning för våra konsulter/kandidater i lika hög utsträckning som vi snabbt och effektivt vill hjälpa våra kunder att lösa sina resursbehov. Detta kräver lyhördhet, förståelse för personer och en genuin vilja att hitta rätt plats för varje person - en vilja som är mycket stark hos oss som arbetar på Vindex.

Mer om oss på Vindex AB