Redovisningsekonom till mångsysslande byggentreprenad (TILLSATT)

Redovisningsekonom till mångsysslande byggentreprenad (TILLSATT)

För interimsuppdrag sökes nu en redovisningsekonom till mångsysslande byggentreprenad (TILLSATT)
För kunds räkning söker Vindex nu en redovisningsekonom för interimsuppdrag. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt och pågår under ca 2-3 månader. Rollen är bred och ingår i en mindre grupp med andra ekonomer där rapportering sker till ekonomichefen.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som redovisningsekonom till mångsysslande byggentreprenad
 • Avancerad fakturering för pågående projekt
 • Successiv vinstavräkning
 • Löpande redovisning
 • Tidrapportering
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Uppföljning av projekt
 • Likviditetsavstämningar
 • Mycket ad hoc-uppgifter
Vi söker dig med 2-3 års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom. Du har tidigare arbetat med stora och mer avancerade faktureringsflöden samt projektredovisning. Meriterande är om du har erfarenhet av successiv vinstavräkning. Som person har du en flexibel och prestigelös inställning då rollen präglas av mycket ad hoc-göra. Vidare har du ett strukturerat och noggrant arbetssätt med intresse för siffror. Du har dessutom en god samarbetsförmåga och kan arbeta både självständigt såväl som i grupp. För att vara aktuell för den här rollen som redovisningsekonom bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer för rollen som redovisningsekonom till mångsysslande byggentreprenad
 • YH-utbildning inom ekonomi eller motsvarande
 • Minst 2-3 års erfarenhet av redovisning
 • Erfarenhet av avancerade faktureringsflöden
 • Erfarenhet av projektredovisning
 • Meriterande att ha arbetat med successiv vinstavräkning
 • Goda IT-kunskaper
 • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref SJRE350. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson vid fler frågor kring rollen.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vindex grundades 2006 och vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Samtliga av oss på jobbar på Vindex har bakgrund i ekonomi, både akademiskt och praktiskt. Detta innefattar mångårig erfarenhet i roller som exempelvis CFO, redovisningschef, controller eller revisor. Med denna erfarenhet och kompetens medföljer en förståelse för de roller vi tillsätter, vilket underlättar i kommunikation med kunder och gör att vi enklare kan förstå vilken typ av kompetens som efterfrågas. Vi talar helt enkelt samma språk som våra kunder och kan därigenom lösa varje unikt behov på ett snabbt och bra sätt.

Vårt arbete handlar om att hitta rätt person till rätt miljö och vi är oerhört måna om att både kunden och konsulten/kandidaten ska tycka att det blev en bra matchning i alla aspekter och även uppleva vårt bidrag under processen som positivt. Vi brinner för att hitta rätt ny utmaning för våra konsulter/kandidater i lika hög utsträckning som vi snabbt och effektivt vill hjälpa våra kunder att lösa sina resursbehov. Detta kräver lyhördhet, förståelse för personer och en genuin vilja att hitta rätt plats för varje person - en vilja som är mycket stark hos oss som arbetar på Vindex.

Mer om oss på Vindex AB