Redovisningschef till internationellt, välkänt bolag

Redovisningschef till internationellt, välkänt bolag

Å kunds vägnar söker Vindex nu en redovisningschef för konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget pågår under minst tre månader och i rollen kommer du att arbeta operativt med bland annat bokslutsarbete och ha det övergripande ansvaret för kvalitetssäkring av redovisningen.

Placering: centrala Stockholm/flexibelt

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som redovisningschef till internationellt, välkänt bolag

 • Delta i bokslutsarbete
 • Kvalitetssäkra redovisningen
 • Avstämningar
 • Säkerställa att aktuella redovisningsprinciper följs
 • Stötta redovisningsteamet i olika redovisningsfrågor
 • Förekommande ad hoc-uppgifter
För det här uppdraget söker vi en social och framåt person som är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Du är självgående och har en prestigelös inställning, samt att du har en "doer"-inställning. I tillägg till detta ser vi gärna att du snabbt kan anpassa dig till nya miljöer och snabbt tar till dig nya arbetsuppgifter.

Kvalifikationer för rollen som kvalificerad redovisningschef till internationellt, välkänt bolag

 • Civilekonomexamen eller motsvarande
 • Minst 4-5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning
 • Självgående i redovisning ax till limpa
 • Erfarenhet av IFRS
 • Mycket god systemvana
 • Van Excel-användare
 • Flytande i engelska och svenska, både muntligt och skriftligt
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref ERRC1077. Tveka inte att kontakta ansvariga rekryterare Erica Röös (073-338 10 85 eller erica.roos@vindex.se) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vindex tillsätter redovisningschefer i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.vindex.se/
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.