Redovisningschef till bolag i norra Stockholm

Redovisningschef till bolag i norra Stockholm

Till bolag i norra Stockholm sökes nu en redovisningschef för interimsuppdrag
Nu söker vi på Vindex en Redovisningschef till ett interimsuppdrag. Uppdraget önskas starta i början av augusti och sträcker sig minst 3 månader framåt. Därefter finns goda möjligheter till förlängning. Rollen innefattar helhetsansvar för bolagets redovisning och personalansvar för två personer. Rapportering sker till Ekonomichef.

Placering: Norra Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Ansvara för bolagets redovisningsfunktion
 • Bokslut på månads- och årsbasis
 • Konsolidering
 • Upprätta årsredovisning enligt K3
 • Rapportering
 • Hantering av import och export
 • Momshantering
 • Stötta övriga i gruppen gällande komplexa redovisningsfrågor
 • Ad hoc-uppgifter kopplade till ovan
Vi söker dig med gedigen erfarenhet av operativt arbete med kvalificerad redovisning. Du hanterar självständigt alla steg i redovisningsprocessen och har erfarenhet av konsolidering. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med rapportering och import- och exporthantering i större koncerner. Som person är du prestigelös och har en god social förmåga. Du arbetar gärna hands on med redovisning från ax till limpa. Vidare bör du som ledare du vara uppmärksam och coachande. Du trivs i förändringsbenägna miljöer då du är initiativrik och ansvarstagande. Vidare krävs att du även är noggrann och arbetar strukturerat. För att vara aktuell för den här rollen som Redovisningschef bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer
 • Civilekonomexamen eller motsvarande
 • Minst 5-10 års erfarenhet av kvalificerad redovisning
 • Erfarenhet av rapportering och konsolidering
 • Erfarenhet från större koncerner
 • Mycket goda IT- och Excelkunskaper
 • Meriterande med erfarenhet av import och export samt utländsk moms
 • Mycket goda ledaregenskaper
 • Utmärka kunskaper i engelska och svenska
Vid intresse, sänd gärna din CV i word-format till oss på Vindex och ange ref SJRC283 så snart som möjligt. Kontakta gärna ansvarig rekryterare Sara Johansson om du har fler funderingar kring rollen.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 sept 2019 (15 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vindex grundades 2006 och vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Samtliga av oss på jobbar på Vindex har bakgrund i ekonomi, både akademiskt och praktiskt. Detta innefattar mångårig erfarenhet i roller som exempelvis CFO, redovisningschef, controller eller revisor. Med denna erfarenhet och kompetens medföljer en förståelse för de roller vi tillsätter, vilket underlättar i kommunikation med kunder och gör att vi enklare kan förstå vilken typ av kompetens som efterfrågas. Vi talar helt enkelt samma språk som våra kunder och kan därigenom lösa varje unikt behov på ett snabbt och bra sätt.

Vårt arbete handlar om att hitta rätt person till rätt miljö och vi är oerhört måna om att både kunden och konsulten/kandidaten ska tycka att det blev en bra matchning i alla aspekter och även uppleva vårt bidrag under processen som positivt. Vi brinner för att hitta rätt ny utmaning för våra konsulter/kandidater i lika hög utsträckning som vi snabbt och effektivt vill hjälpa våra kunder att lösa sina resursbehov. Detta kräver lyhördhet, förståelse för personer och en genuin vilja att hitta rätt plats för varje person - en vilja som är mycket stark hos oss som arbetar på Vindex.

Mer om oss på Vindex AB