Redovisningsansvarig till trivsam koncern inom bilbranschen (TILLSATT)

Redovisningsansvarig till trivsam koncern inom bilbranschen (TILLSATT)

Nu sökes en redovisningsansvarig för hyrrekrytering till trivsam koncern inom bilbranschen (TILLSATT)
För hyrrekrytering till en av våra kunder söker Vindex nu en redovisningsansvarig. Det här är initialt ett uppdrag på 6 månader med start omgående. Därefter är syftet att rollen övergår i en fast tjänst hos kunden, givet ett gott samarbete. Rollen innebär ett redovisningsansvar för några av koncernens bolag och du kommer att arbeta med hela redovisningsprocessen. Rapportering sker till ekonomichefen.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som redovisningsansvarig till trivsam koncern inom bilbranschen
 • Huvudansvar för några av koncernens bolag
 • Löpande redovisning
 • Moms- och skattedeklarationer
 • Avstämningar
 • Bokslutsarbete på månads- och årsbasis
 • Utveckling av processer och rutiner
 • Förekommande ad hoc-uppgifter
Vi söker dig med minst 4-5 års erfarenhet av redovisning ax till limpa. Du har tidigare haft bolagsansvar och upprättar följaktligen bokslut självständigt. Som person är du driven och ansvarsfull. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs att arbeta självständigt såväl som i grupp. Vidare har du ett effektiviseringstänk där du gärna är delaktig i förbättring av processer och rutiner. I tillägg till detta kräver rollen att du är van att arbeta mot uppsatta deadlines och levererar under tidpress. För att vara aktuell för den här rollen som redovisningsekonom bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer för rollen som redovisningsansvarig till trivsam koncern inom bilbranschen
 • Högskoleutbildning inom ekonomi
 • 4-5 års erfarenhet av redovisning ax till limpa
 • Självständig i upprättandet av månads- och årsbokslut
 • Goda systemkunskaper
 • Van användare av Office-paketet
 • Flytande i engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref ERRA346. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Erica Röös (fd. Sörling) vid fler frågor kring rollen.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vindex grundades 2006 och vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Samtliga av oss på jobbar på Vindex har bakgrund i ekonomi, både akademiskt och praktiskt. Detta innefattar mångårig erfarenhet i roller som exempelvis CFO, redovisningschef, controller eller revisor. Med denna erfarenhet och kompetens medföljer en förståelse för de roller vi tillsätter, vilket underlättar i kommunikation med kunder och gör att vi enklare kan förstå vilken typ av kompetens som efterfrågas. Vi talar helt enkelt samma språk som våra kunder och kan därigenom lösa varje unikt behov på ett snabbt och bra sätt.

Vårt arbete handlar om att hitta rätt person till rätt miljö och vi är oerhört måna om att både kunden och konsulten/kandidaten ska tycka att det blev en bra matchning i alla aspekter och även uppleva vårt bidrag under processen som positivt. Vi brinner för att hitta rätt ny utmaning för våra konsulter/kandidater i lika hög utsträckning som vi snabbt och effektivt vill hjälpa våra kunder att lösa sina resursbehov. Detta kräver lyhördhet, förståelse för personer och en genuin vilja att hitta rätt plats för varje person - en vilja som är mycket stark hos oss som arbetar på Vindex.

Mer om oss på Vindex AB